دانلود و خرید کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید جوئل اوستین ترجمه فهیمه شریفی
تصویر جلد کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید

کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید

نویسنده:جوئل اوستین
ویراستار:نازنین آذرسا
انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۰از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید

به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید،خلاصه یکی از سخن‌رانی‌های جول اسکات اوستین کشیش کلیسای بزرگ لیکوود و مربی رشد فردی است که فهیمه شریفی آن را ترجمه کرده است.

درباره کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید

در این خلاصه کتاب جول اوستین بیان می‌کند که چطور شما می‌توانید با اعتماد به خدا به بهترین نسخه خودتان تبدیل شوید. از آنجایی که خداوند شما را بهتر از خودتان می‌شناسد، به شما در این راه کمک خواهد کرد.

خواندن کتاب به بهترین نسخه‌ی خودتان تبدیل شوید را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

علاقه‌مندان به کتاب‌های انگیزشی و موفقیت را به خواندن این کتاب دعوت می‌کنیم

معرفی نویسنده
عکس جوئل اوستین
جوئل اوستین

جول اوستین را در ایران با نام جوئل اوستین هم می‌شناسند. او تصوری که عامه‌ی مردم در دنیا از یک کشیش داشتند را بر هم زد و با لبخندی دلنشین، آرامش، اتکا بر خود و خداوند بین مردم محبوبیت پیدا کرد. هنوز که هنوز است کسی با دیدن یک مرد خوش‌اخلاق و خوش‌پوش به یاد کلیساهای پروتستان نمی‌افتد، اما جول اوستین این تصور را شکست و تبدیل به یک کشیش ثروتمند شد که با آرامش و همدلی با مخاطبانش صحبت می‌کند!

بهاره دادرس
۱۳۹۹/۰۲/۰۲

عاشق جول اوستین هستم کاراش حرف نداره مترجم اش هم عالی

۱۴۰۳/۰۷/۰۴

فوق العااااادست اززش ده بار خوندنم داره

این جملات را هر روز تکرار کنید: «خداوندا، من ازت ممنونم که من را حمایت می‌کنی. ممنونم که با من مهربان هستی، ممنونم که مرا بخشیده‌ای، من می‌دانم که تو دوست من هستی و کمکم می‌کنی.»
سارا شاه
یادتان باشد که خداوند هم بدون درنظر گرفتن اشتباهات و خطاهایتان، شما را دوست دارد و به شما احترام می‌گذارد. خداوند در عشقش به شما هیچ استثنایی قائل نیست؛
سارا شاه
خداوند، از طریق وجدانتان با شما صحبت می‌کند؛ پس به صداهای کوچک و الهامات قلبی خود توجه داشته باشید تا از این راهنمایی‌ها استفاده کنید.
سارا شاه
«خداوند، در زندگی افرادی که به او ایمان دارند، موثر و کارگشا است.»
یادتان باشد که خداوند از هر مشکل و مساله‌ای، قوی‌تر است
سارا شاه
«خداوند، هرچیزی که نیاز دارید تا در زندگی خود برنده شوید را در اختیار شما قرار داده است.»
بهار
از صمیم قلبتان سپاسگزار باشید و عادت شکرگزاری را در قلبتان نگه دارید. روحیه سپاسگزاری را در وجود خود نگه دارید.
سارا شاه
اگر توجه کنید، ردپای خداوند را تشخیص خواهید داد و می‌فهمید که خداوند با شما صحبت می‌کند، شما را راهنمایی می‌کند و گام‌هایتان را هدایت خواهد کرد.
سارا شاه
زمانی که شما علائقتان را دنبال می‌کنید، در واقع شما برنامه خداوند درباره خودتان را پیروی می‌کنید.
در برابر محدودیت‌ها و موانع زندگی و نظرات منفی دیگران مقاومت کنید.
تلاش کنید تا هر روز، از نظر ذهنی، جسمی و روحی بهتر شوید.
برای خودتان محیطی را فراهم کنید که بتوانید شکوفا شوید. وقت خود را با افراد منفی، تنبل یا عیب‌جو صرف نکنید. اجازه ندهید که دیگران، ارزش شما را پایین آورند و شما را از رسیدن به آرزوهایتان محروم کنند. پیرامون خود را با انسان‌هایی پر کنید که شما را بالا می‌برند و به رویاها و جاه طلبی‌های شما اهمیت می‌دهند. این افراد به شما کمک می‌کنند تا برای برنامه‌ای که خداوند برایتان در نظر گرفته است آماده شوید.
بهار
زمانی که عشق را به دیگران هدیه می‌دهید، در مقابل، عشق هم دریافت می‌کنید. وقتی نیازهای شخص دیگری را برطرف می‌کنید، خداوند نیازهای خودتان را برطرف می‌کند.
¥عاشق مطالعه¥
برای اینکه بتوانید روابط خود را سالم نگه دارید، بحث و جدال را از خانه خود دور کنید تا مشکلی برای روابطتان با دیگران پیش نیاید؛ زیرا اختلاف و درگیری، روابط شما را به خطر می‌اندازد.
¥عاشق مطالعه¥
به خودتان بگویید که اتفاق خوبی در راه است؛ زیرا خداوند شما را دوست دارد و به شما احترام می‌گذارد
¥عاشق مطالعه¥
الگوهای منفی، از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شوند؛ اما شما باید سعی کنید که الگوهای مثبتی داشته باشید. شما می‌توانید نسل‌های بعدی را به خوبی تحت تاثیر قرار دهید تا شما را دنبال کنند و به شما اجازه دهند که زندگیشان را هدایت کنید.
بهار
در خانه خود، کسی باشید که همواره صلح برقرار می‌کند. دلخوری‌های کوچک را فراموش کنید. ذهن خود را از صدمه‌ها، خاطرات بد و دعواهای گذشته پاک کنید
¥عاشق مطالعه¥
همیشه لازم نیست که دوستان و خانواده شما، بهترین افراد و بی‌عیب‌ونقص باشند. یاد بگیرید که دیگران را دوست داشته باشید و آنها را با نواقصشان بپذیرید
¥عاشق مطالعه¥
جایگاهی که در آن قرار دارید را بپذیرید. برای صلح درونی خودتان، جایی که در آن هستید را با تمام وجود قبول کنید. خود را به دستان خداوند بسپارید و به برنامه خدا اعتماد کنید.
¥عاشق مطالعه¥
اگر می‌خواهید به آرامش درونی برسید، باید چیزهایی که نمی‌توانید کنترل کنید را رها کنید. پس به جای آشفته بودن و درگیر شدن با سختی‌ها، مشکلات را بپذیرید.