برای خرید و دانلود کتاب تاریخ مستطاب آمریکا نوشته محمدصادق کوشکی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب تاریخ مستطاب آمریکا
تاریخ مستطاب آمریکا کتاب طنزی درباره تاریخ آمریکا به قلم محمدصادق کوشکی است که مازیار بیژنی با کاریکاتورهایش آن را جذابتر کرده است.
درباره کتاب تاریخ مستطاب آمریکا
تاریخ مستطاب آمریکا سه فصل کلی دارد: تشکیل آمریکا، آمریکا در جهان و آمریکا و ایران.
محمدصادق کوشکی در این اثر با تاریخ ایلات متحده شوخی کرده است. او همه چیز را در آمریکا حول سه محور دموکراسی، حقوق بشر و آزادی دانسته و میگوید اصولا هیچ چیز در امریکا وجود ندارد که به این سه موضوع مربوط نباشد.
از نکات منحصر به فرد این کتاب استفاده کوشکی از منابع مرتبط با آمریکا است که در خارج از ایران تولید شدهاند. همچنین او برای نگارش این کتاب از مشاوره عباس سلیمی نمین و فواد ایزدی، دو نفر از چهرههای آشنا با تاریخ آمریکا سود برده است.
خواندن کتاب تاریخ مستطاب آمریکا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
اگر از شوخی آن هم در حوزه های بسیار جدی تاریخ و سیاست خوشتان میآید، شوخی کردن با تاریخ و سیاست آمریکا یکی از دلچسبترین شوخی های سیاسی و تاریخی است که به دل همه میچسبد.
درباره محمدصادق کوشکی
محمد صادق کوشکی متولد آباده در استان فارس و استاد دانشگاه است او فارغ التحصیل دکتری اندیشه سیاسی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است و در قامت مدرس و کارشناس در تلویزیون ایران هم حضور دارد.
سایر کتابهای محمدصادق کوشکی
قیمت نسخه چاپی | ۳۵,۰۰۰ تومان |
نوع فایل | |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۷/۱۱/۱۸ |
شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۸۵۷۴۵۷ |
مشاهده همه نظرات (۷۱)کتاب بسیار جالبی بود. در طول خواندن، چندین بار با خودم فکر کردم که با این حجم تحقیقات جامعی که برای کتاب صورت گرفته، واقعا انتشار طنز آن کار درستی بودهاست یا نه. کتاب ۴ بخش اصلی دارد: ۱. آمریکا و خودش:
به عنوان یه کتاب تاریخی ،که معمولا جاذبه کمتری دارند نسبت به بقیه دارن، این کتاب خیلی خوب نوشته شده و دارای جذابیته
واقعا کتاب فوق العاده ایه...
طنز بودنش هم نتونسته بود تلخی حقایق رو بپوشونه!
جذاب و جالب. هر چی خواست رو تو غالب طنز گفت و خنده به لبتون می آره. خنده ی تلخ
کتاب واقعا عالیه حقیقت آمریکا رو از زمان تشکیل تا الان رو بصورت مستند و به زبان طنز نشون میده توصیه میکنم حتما مطالعه بفرمایید
حرف نداره به صورت طنز و همراه با سند توضیح میده و همراه با کارکاتور نویسنده کتاب ادم معروفی
حتی قلم طنز هم نمی توانست سنگینی و تلخی بعضی قسمتها رو قابل هضم کنه. مخصوصاً در رابطه با سرخ پوستان بومی آمریکا
دست کم ارزش یکبار خواندن را دارد. ضعف هم بطور حتم داشت اما اطلاعاتی می داد که می بایست می خواندیم و می دانستیم. با خواندن این کتاب هدف ها و ارزش های جناح مقابل مثل روز روشن است و همانطور که
بسیار عالی هستش این کتاب