کتاب شناخت محیط زیست
معرفی کتاب شناخت محیط زیست
کتاب شناخت محیط زیست نوشته بنفشه برخوردار یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه پیام نور است که برای تدریس در رشته محیط زیست این دانشگاه طراحی و تدوین شده است.
دانشگاه پیام نور در سال ۱۳۷۶ تاسیس شد. این دانشگاه یک سازمان مرکزی در تهران و واحدهایی در سراسر کشور دارد. روش آموزش دانشگاه پیام نور بر اساس آموزش از راه دور و نیمهحضوری است.
رشتههای مختلفی از علوم انسانی، ریاضی، تجربی، تربیت بدنی و... در این دانشگاه تدریس میشوند. کتابهای انتشارات دانشگاه پیام نور توسط اساتید متخصص نوشته شدهاند. این کتابها از یک ساختار واحد پیروی میکنند و به گونهای طراحی شدهاند که تقریبا دانشجو را از حضور استاد بینیاز میکنند.
کتاب شناخت محیط زیست تخصصی هم یکی از کتابهای کاربردی و جامع این انتشارات برای استفاده دانشجویان و پژوهشگران رشته محیط زیست است.
فایلِ دانلود شده فقط از طریق اپلیکیشن سایت باز میشه.. یعنی نه میتونی متن رو کپی کنی ، و نه پرینت بگیری ، و نه تغییر فرمت بدی.. فقط میتونی نگاهش کنی.. اینجوری بگم که مفتش گرونه..
یک کتاب کامل در مورده محیط زیست
بسیار عالی خیلی خوبه مخصوصا برای زمانی که کتاب در دسترس نیست
سلام من خود کتاب را میخواستم نه در گوشی ایا ارسال میکنید
برای مناطق دور دست که به کتاب ها دسترسی خیلی کم تری دارن خیلی خوب وعالیه اجر تون با خدا حضرت محمد امام علی
یک انتخاب عالی برای مواقعی که منبع چاپی کتاب های پیام نور را پیدا نمیکنید
اصلا دانلود نمیشه :|
من موفق به دانلود نمیشم
کتاب رو برای درس خریدم بسیار از طاقچه ممنونم که کار مارو راحت کرد.
کتاب بسیار عالی هست ولی برنامه و نرم افزار ایرانی رو اصلا دانلود نکنید چون از همه طرف جیب بری میکنن👌🏻