کتاب فسقلی خوب نگاه کن! (۱)
معرفی کتاب فسقلی خوب نگاه کن! (۱)
مجموعه فسقلی خوب نگاه کن! اثر آن واندر اسن که تا کنون به چاپ شانزدهم رسیده است، اولین بار در سال ۱۳۶۱ در انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ رسید.
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شد، گستردهترین شبکه کتابخانههای کودکان و نوجوانان را دارد و از برجستهترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمیهای سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید میکند.
درباره مجموعه فسقلی خوب نگاه کن
در هرکدام از کتابهای این مجموعه ۴ جلدی، تصویرگری گسترده و متن محدود، یک موضوع علمی درباره طبیعت و حیوانات و... به زبانی کودکانه مطرح شده است. فسقلی شخصیتی ثابت در کتابها، موجودی بسیار کوچک که وسایلش را در یک پوست گردو می گذارد و در هر جلد به سراغ موضوعی تازه میرود و نکتههایی را به کودکان آموزش میدهد.
خواندن کتابهای مجموعه فسقلی خوب نگاه کن را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این مجموعه مناسب کودکان بالای ۵ سال است که با کمک والدین خود میتوانند از آموزشها و داستانهای فسقلی استفاده کنند.
کتابی که در کودکی وااقعا عاشقش بودم و محو شخصیت داستانش...در زمان کودکی اون تصویرها و شخصیت داستان برام اسرار امیز بود
الان که تصویرش رو دیدم...به یادش آوردم...کتاب دوران کودکی ام...
این کتاب برای من اول نوستالژی است از زمان کودکی! بعد هم با توجه به رده سنی سوالات و پاسخ های خوبی مطرح کرده. واقعا مهارت مشاهده روخوب پرورش میدهد.
مامانم باهاش خاطره ها داره 😄
من از بچه گی این کتاب خوشم می آمد واقعا کتاب فوق العاده ای
فوق العاده، محشره، کتاب دوران خوش و شیرین کودکی من 😍😍😍😍👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 چقدر خوشحالم که این کتاب رو پیدا کردم 🤩🤩🤩🤩🤩🤩
کتاب جالبیه
بد نبود و خیلی هم خوب نبود .😐😐