کتاب در جستجو
معرفی کتاب در جستجو
کتاب در جستجو نوشته نوید پوررمضان یک رمان ایرانی است که توسط انتشارات آرنا منتشر شده است. در جستجو روایت گمشدن و پیدا شدن انسانها در دنیای مدرت است.
درباره کتاب در جستجو
کتاب در جستجو روایت زندگی افسر پلیسی به اسم بهمن است که درگیر پرونده قتل یک دختر جوان شده است. دختر خوب و آرامی که با هیچکس مشکلی نداشته و به آرامی زندگی میکرده و همه او را دوست داشتند. قاتل بعد از به قتل رساندن او پیامی گذاشته است که این دختر تاوان داد و حالا بهمن درگیر این است که قاتل چه کسی است و دختر چه کاری کرده که لایق مرگ است. آیا این پرونده قتل ممکن است قربانیان دیگری را هم داشته باشد یا نه. آیا قاتل زنجیرهوار شروع به انتقام میکند؟
داستان با روایت حادثه محور و جذاب خود پیش میرود و خواننده را با خودش همراه میکند و این همراهی تا انتها ادامه پیدا میکند.
خواندن کتاب در جستجو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به ادبیات داستانی به خصوص داستانهای پرکشش و پلیسی جذاب است و می تواند خواننده را راضی کند.
بخشهایی از کتاب در جستجو
مادر از اینکه دخترش ناپدید شده بود مانند تمامی مادرها گریه و بی قراری میکرد. کمی هم عادی بود چون خبر ناپدید شدن دختر قبلی و پیدا کردن جسدش از سوی رسانه و روزنامهها در کل شهر پخش شده بود بهمن ترس و بی قراری مرد و زن را درک میکرد. مادر با بغض به بهمن نزدیک شد.
» دخترم پیدا شده؟
بهمن از آنچه فکر میکرد اوضاع را بدتر دید. دختری به زن نزدیک شد و از او خواست آرامش خود را حفظ کند. مرد از دختر میخواست تا همسرش را آرام کند و آنها را تنها بگذارد.
داستان «در جستجو» به ماجرای قتل دو دختر جوان از زاویهی دید مأمور بررسی پرونده میپردازه. از نظر تکنیکی باید این کار رو در دستهی آثار جنایی [≈ مهیج، تریلر، پلیسی] قرار بدیم امّا نقاط ضعف بسیار زیاد اثر، مانع از
داستان کوتاه و جذابی داشت
چرا اینقدر غلط املایی داره کتابهای طاقچه؟
به نظر من موضوع داستان جالب بود و کمی ضعیف غلط نوشتاری داشت و اسم بهمن خیلی تکرار شده بود وآخر داستان خوب تموم نشد
داستان جذابیت لازم رو نداره.بخش هایی مثل دور همی در جنگل هیچ ارتباطی به داستان ندار ه وجمله معترضه است وداستان بسرعت در یک صفحه تموم میشه
داستان بسیار ضعیفی داشت به همراه بیان ضعیف و پر از غلط املایی. واقعا نمیدانم افرادی که املای کلمات توجیه و جرات را بلد نیستند با چه اعتماد به نفسی نویسنده میشوند و این اراجیف را به عنوان کتاب منتشر
زیبا👌👌
واقعا نمیتونم بگم که خوب بود یا نبود.من به سلیقم نساخت.
کتاب عالی هستش
کتاب خیلی جذابی بود و دنبال کنندگی خوبی داشت امیدوارم کتابای بیشتری از این نویسنده ببینیم