کتاب حیوانات ردیاب در حیات وحش لیون گری + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

معرفی کتاب حیوانات ردیاب در حیات وحش

کتاب حیوانات ردیاب در حیات وحش نوشته لیون گری است که با ترجمه مجید عمیق توسط انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است. این کتاب از مجموعه کتاب‌های حیوانات دانشمند است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

درباره کتاب حیوانات ردیاب در حیات وحش

حیوانات برای زندگی دسته‌جمعی روش‌های گوناگونی دارند آن‌ها در اجتماعات خود قوانین خاص خود را دارند و برای گروه خود کارهای متفاوتی می‌کنند. بعضی از حیوانات مثل کوسه‌ها و دلفین‌ها می‌توانند از طریق صدا و امواج ردیابی کنند

خواندن کتاب حیوانات ردیاب در حیات وحش را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به ادبیات داستانی و والدینی که دوست دارند برای فرزندانشان کتاب‌های آموزنده بخوانند، مخاطبان اصلی این کتاب‌اند.

Zahra
۱۳۹۹/۰۸/۱۶

من عاشق حیوانات و دوست دارم چیز های زیادی درباره ی انها بدونم من به شنا علاقه دارم و ۱ سال رفتم کلاسش و دوست دارم حیواناتی که در دریا هستند رو بشناسم و این کتاب رو خیلی خیلی دوست

- بیشتر

۱۳۹۹/۱۰/۱۱

خیلی 5الیه

دختر کفشدوزکی
۱۳۹۹/۰۴/۱۸

عااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااالی ۱۰۰٪بخونین🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 واقعا ۵ستاره کمه🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟اینم بقیه

Djavad Hosseini
۱۴۰۲/۱۰/۲۵