دانلود و خرید کتاب بوریم بازار مهری ماهوتی

معرفی کتاب بوریم بازار

مهری ماهوتی، نویسنده و شاعر کودک و نوجوان، در کتاب بوریم بازار، با زبان شعر بازارهای محلی مازندارن و خصوصیاتشان را معرفی می‌کند. کودکان با مطالعه این اثر می‌توانند با برخی کلمات مازنی، لباس مردم این خطه و سبک زندگی آن‌ها آشنا شوند.

تصویرگر این کتاب‌ هاله لادن است و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آن را منتشر کرده است.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۴۴ پایه‌گذاری شد، گسترده‌ترین شبکه کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان را دارد و از برجسته‌ترین تولیدکنندگان کتاب کودک است. این سازمان علاوه بر کتاب، محصولات فرهنگی دیگری مانند فیلم و سرگرمی‌های سازنده و موسیقی نیز برای کودکان تولید می‌کند.

خواندن کتاب بوریم بازار را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

کودکان علاقه‌مند به شعر و ادبیات در این کتاب هم شعر‌های زیبا می‌خوانند و هم با فرهنگ مردم مازندران آشنا می‌شوند.

درباره مهری ماهوتی

مهری ماهوتی در فروردین سال ۱۳۴۰ در بابل به دنیا آمد. دوره راهنمایی و دبیرستان را در بابل خواند و برای ادامه تحصیل به تهران آمد تا در رشته بانکداری درس‌ بخواند. بانکداری برای او که طبعی لطیف داشت قابل تحمل نبود پس آن را رها کرد و به کار در مطبوعات روی آورد. او اولین قصه کودکانه‎اش را در کیهان بچه‎ها چاپ کرد و اولین کتابش به نام «مثل خورشید» در سال ۱۳۷۲به چاپ رسید.

مرضیه

۱۳۹۹/۰۷/۱۴

خیلی بد بود وغیرغابل فهم وبیت هاباهم جوردرنمیومد ومن بااینکه مازندرانی هستم

آیدا
۱۳۹۹/۰۲/۲۶

تصویرگری فوق‌العاده زیبا و اشعاری که با استفاده از لهجه محلی، زندگی بچه های شمالی رو تصویر میکنه. بسیار ۵الی و دلنشین بود. من بیشتر از دخترم لذت بردم :)

نوبهار

۱۳۹۸/۱۲/۱۹

به دیگران این کتاب رو معرفی میکنم

مائده عابدیان
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

خیلی قشنگ و صمیمی نوشته شده بود.پر از احساس خوب بود.

۷۰%