معرفی و دانلود کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران pdf + خلاصه رایگان

۱.۰(از ۱ امتیاز)
categoryدسته‌بندی:
اقتصاد

معرفی کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران

کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران نوشته مهدی مهرپور، میثم مهرپور و محمدرضا فرزین است و به سرنوشت تعیین یارانه‌ها در ایران می‌پردازد این کتاب دیروز امروز و فردای این طرح اقتصادی را بررسی می‌کند.

درباره کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران

نویسنده در کتاب درس هایی از هدفمندی یارانه ها در ایران می‌گوید برنامه‌ریزی کرده بودیم اگر فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها در سال ۹۱اجرایی شود، سهم هر ایرانی از یارانه نقدی چیزی حدود ۷۵تا ۸۰-هزار تومان اعلام شود اما شراط اقتصادی همه چیز را به هم ریخت این کتاب به این موضوع رسیدگی می‌کند. همچنین در این کتاب بررسی می‌شود چرا عدد یارانه نقدی امروز باید خیلی بیشتر از ۴۵هزار تومان باشد. محمدرضا فرزین  می‌گوید در سال ۹۲ آقای روحانی به من پیشنهاد داد با دولتش کار کنم و مسئولیت هدفمندی یارانه‌ها را بر عهده بگیرم، اما قبول نکردم. در ادامه توضیح داده می‌شود چیزی که در آبان ماه ۹۸ اجرا شد هدفمندی نبود و هیچ تفکر اقتصادی‌ای آن را تایید نمی‌کند.

خواندن کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به علاقه‌مندان به علم اقتصاد و پژوهشگران این رشته پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب درس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدرس‌هایی از هدفمندی یارانه‌ها در ایران
عنوان دیگرهدفمندی یارانه‌ها دیروز، امروز، فردا
موضوعاقتصاد
نویسندهمهدی مهرپور، میثم مهرپور، محمد رضا فرزین
انتشاراتانتشارات نور علم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۰/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
اقتصاد تحریم نفت: جدال بر سر تجربه مصدقتصویر جلد کتاب اقتصاد تحریم نفت: جدال بر سر تجربه مصدق
بهرنگ رجبی
اقتصاد قراردادهای نفت و گاز: بررسی راهکارهای تامین مالی پروژه‌های بهره‌برداری از مخازن نفت و گازتصویر جلد کتاب اقتصاد قراردادهای نفت و گاز: بررسی راهکارهای تامین مالی پروژه‌های بهره‌برداری از مخازن نفت و گاز
ویدا ورهرامی
پشت پرده دیپلماسیتصویر جلد کتاب پشت پرده دیپلماسی
حامد فاضلی
راهنمای سرمایه گذاری خطرپذیرتصویر جلد کتاب راهنمای سرمایه گذاری خطرپذیر
بردلی مایلز
چالش های اقتصاد ایران (تقابل دیدگاه های رقیب)تصویر جلد کتاب چالش های اقتصاد ایران (تقابل دیدگاه های رقیب)
حمید ابریشمی
تئوری و سیاست پولیتصویر جلد کتاب تئوری و سیاست پولی
کارل والش
محرمانه‌های اقتصاد ایران؛ جلد دومتصویر جلد کتاب محرمانه‌های اقتصاد ایران؛ جلد دوم
مهدی مهرپور
میادین مشترک نفت و گاز کشورتصویر جلد کتاب میادین مشترک نفت و گاز کشور
یونس خداپرست
تجربه توسعه آسیای شرقیتصویر جلد کتاب تجربه توسعه آسیای شرقی
ها جون- چانگ
چگونه یک کسب و کار را ارزش گذاری کنیم؟تصویر جلد کتاب چگونه یک کسب و کار را ارزش گذاری کنیم؟
موسسه HTeBooks
بودجه و قاعده مندی سیاست مالیتصویر جلد کتاب بودجه و قاعده مندی سیاست مالی
محمد کردبچه
انقلاب و نفتتصویر جلد کتاب انقلاب و نفت
مهدی احمدی
بازار سرمایه با رویکرد نقش تقسیم سود سهام بر رفتار بازارتصویر جلد کتاب بازار سرمایه با رویکرد نقش تقسیم سود سهام بر رفتار بازار
الهام اویسی فردوئی
بانکداری سرمایه گذاری (جلد اول؛ ارزش گذاری و تملیک اهرمی)تصویر جلد کتاب بانکداری سرمایه گذاری (جلد اول؛ ارزش گذاری و تملیک اهرمی)
جاشوا روزن باوم
قدرت تخریب خلاقتصویر جلد کتاب قدرت تخریب خلاق
فیلیپ آقیون
انتخاب عمومی تحلیل اقتصادی قواعد بازی اجتماعی از دیکتاتوری تا دموکراسی (جلد اول)تصویر جلد کتاب انتخاب عمومی تحلیل اقتصادی قواعد بازی اجتماعی از دیکتاتوری تا دموکراسی (جلد اول)
دنیس سی مولر
سازمان های پولی، مالی و اقتصادی بین المللیتصویر جلد کتاب سازمان های پولی، مالی و اقتصادی بین المللی
علی تک‌روستا