کتاب راز عاشقی
معرفی کتاب راز عاشقی
کتاب راز عاشقی نوشته احمد قاسمی است. نویسنده در این کتاب سعی دارد بهترین راههای ایجاد یک ارتباط انسانی و عاطفی درست بین زوجها را آموزش دهد و کمک کند زندگی زیباتری داشته باشند.
درباره کتاب راز عاشقی
نگاهی گذرا به جامعه امروز نشان دهنده این واقعیت دردناک است که متاسفانه بنای بیشتر روابط بر محور مادیات بوده و نه اخلاقیات. یعنی رابطهای که فقط سود مادی و ظاهر را ملاک و مبنا قرار میدهد. به عبارتی سادهتر تعدادی تنها به فکر مادیات خود هستند و اگر در این میان کسی در فشار و سختی قرار گرفت، توجهی به آن نمیکنند. آنها نه تنها بر زخمهای برادر، دوست و آشنا مرهم نمیگذارند بلکه خودشان هم ضربه میزنند. نویسنده در این کتاب سعی کرده است راههایی را آموزش دهد که میتوان با آنها زندگی شادتر و زیباتری را تجربه کرد.
خواندن کتاب راز عاشقی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که دوست دارند زندگی شادتری داشته باشند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب راز عاشقی
راههای رسیدن به تفاهم در زندگی
*معادله دوطرفه
تحت هیچ عنوانی از همسرتان نخواهید که از مراقبت های اقتصادی، روحی و روانی والدینش دست بکشد. اگر اورا درک کردید، شما رادر بحران ها درک خواهد کرد، زندگی یک معادله دوطرفه است.
*علم غیب
بیشتر انسانها منظورشان را با صراحت بیان نمی کنند و به اشتباه می گویند: ((طرف باید خودش بفهمد که من چه منظوری دارم))! احساسات خود را بیان کردن شما را دوست داشتنی تر می کند. همسر شما علم غیب ندارد.
*زندگی آسان نیست
نیچه می گوید: راه زندگی راه پوشیده از گل و گیاه نیست، بلکه راه پوشیده از خارهاست. پس باید کفش آهنین داشت تا از خارها گذشت. شما چگونه فکر میکنید؟ آیا زیادی آسان طلب نیستید؟
*قبول همسر
سعی نکنید همسرتان را شبیه خودتان سازید. او را همانطور که هست قبول کنید