معرفی کتاب خودزنی در جوانان
کتاب خودزنی در جوانان اثر دنیس اوگرین و توبیاس تسوندل و اودریوی نگ ترجمه علیرضا نیکمراد به مشکلات نوجوانان میپردازد از جمله خودزنی و آسیب به خود. این کتاب ریشه و روش درمان این امر را بررسی میکند.
درباره خودزنی در جوانان
دوران پر فراز و نشیب نوجوانی دوره گذر از کودکی به بزرگسالی است. این دوران برای فرد گاهی با تناقض و پرخاش و درگیری همراه است. یکی از رفتارهای ناهنجار نوجوانان خودزنی و تمایل به خودکشی است که این کتاب کمک میکند نشانههای این رفتار را شناخت و از آن جلوگیری کرد و یا درصورت بروز به درمان آن فکر کرد و عواقب آن را تا حد ممکن کاهش داد. این کتاب یک راهنمای جامع است از رفتار نوجوانانی که دست به خودآزاری میزنند و روش های درمان این ناهنجاری.
خواندن کتاب درباره خودزنی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب هم مناسب خانوادههایی است که با نوجوانشان مشکل دارند و نمیتوانند رفتارش را درک و کنترل کنند و هم برای افرادی که روی رفتار نوجوانان پژوهش میکنند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خودزنی در جوانان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خودزنی در جوانان |
| حجم فایل کتاب: | ۳.۳ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۰۰۸۱۷۵۴۸۳ |
| تعداد صفحهها: | ۴۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۶۲۵۰ تومان |

این کتاب کمک می کنه تا بتونیم از دریچه چشم نوجوان به موضوع خودزنی بپردازیم . درک هر موصوع به نظرم نصف راه رفتن و این کتاب به ما درک کافی از مسئله خودزنی میده.