معرفی و دانلود کتاب مشاهیر ایران زمین pdf + خلاصه رایگان

۴.۱(از ۲۵ امتیاز)
مریم تنباکویی، تقی حمیدی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مشاهیر ایران زمین

کتاب مشاهیر ایران زمین، گلچینی از زندگی مشاهیر و شخصیت‌های ملی و مذهبی هموطن ماست، ذکه پرچم آزادی خواهی را در این سرزمین برافراشته اند، در برابر استبداد رژیم ستمگر پهلوی و استعمار بیگانگان تا پای جان ایستادگی و مقاومت کردند و جان شیرینشان را فدای سربلندی و عزت ایرانیان کرده‌اند، تا سایه سلطه ستمگران و غارت گران را از سر این ملت کهن و با تمدنی طولانی بردارند و راه دست یافتن ملت بزرگ ایران به استقلال و آزادی را هموار سازند. بازخوانی سرگذشت این شخصیت‌ها از دو جهت برای همه ایرانیان به ویژه نسل نوجوان و جوان کشورمان دارای اهمیت است.

نخست آنکه زندگی و فداکاری‌های آن‌ها، جزء جدا نشدنی از تاریخ و فرهنگ پرافتخار کشور ما محسوب می‌شود و لازم است هر ایرانی، حماسه سازی‌های آنان را بداند و بر آن افتخار کند. دیگر آنکه، زندگی پرتلاطم ولی پر افتخار و مجاهدانه این شخصیت‌های برجسته، چراغ راه و نشانه‌ای است برای نسل امروز و فردای این مرز و بوم، تا با توجه به آن، راه و مسیر دست یابی به عزت و استقلال وطن خویش را گم نکنند و دچار انحراف و لغزش نشوند.

خواندن کتاب مشاهیر ایران زمین را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مشاهیر ایران زمین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مشاهیر ایران زمین

Arghavan
۱۳۹۹/۰۶/۱۰

محمدصدرا
۱۴۰۱/۱۱/۲۴

کتاب خیلی خوبی بود.ولی اگر بیشتر توضیح می‌داد خیلی بهتر بود.یا مثلا اگر هم خیلی طولانی می شد چند جلدش می کردند تا مفصل تر بدونیم تاریخ رو.

Star

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۴

پیشنهاد نمیکنم

۱۴۰۵/۰۱/۱۶

کتابی بسیار خوب که توانسته بود چند تن از بزرگان و شهدای ایران را در ۴۷ صفحه به ترتیب شرح دهد از میرزا کوچک خان جنگلی تا حاج قاسم

darkpole
۱۴۰۳/۱۱/۲۶