کتاب زینب
خواندن نظراتمعرفی کتاب زینب
کتاب زینب سفیر عشق نوشته مریم تنباکویی یک کمیک است که به زندگی و رفتار حضرت زینب میپردازد. این کتاب روایت را از پیش از شروع واقعه عاشورا شروع میکند و تا سفر به کوفه دیدار یزید آن را ادامه میدهد. کتاب با تصاویر جذاب و داستانی گیرا خواننده را با خودش همراه میکند و کمک میکند کودکان و نوجوانان با یکی مهمترین و تاثیرگذارترین شخصیتهای اسلام آشنا شوند. زنی که توانست در دربار یزید بایستد و از خون برادرش و تمام شهدای کربلا حرف بزند.
خواندن کتاب زینب را به چه کسانی پیشنها میکنیم
راز دعبلفریبا کلهر
در این مورد چگونه بگوییم؟گالینا ایلینیچنا والودینا
قصه های قرآنمحمدرضا اکبری
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
عالی عالی عالی... کتاب عالی حتی واسه بزرگسالان. فوق العاده هست تصویرگری همراه با متن جذاب و گیرا. واسه من تجربه ی عالی بود که کربلا رو اینطوری بیشتر شناختم❤
فقط در چند کلمه؛ شگفتانگیز، زیبا، حقیقت
کتاب رو حتما خریداری کنید می ارزه خیلی تصویرگری خیلی خوبی داشت
بطله کربلاء: قهرمان کربلا. . نجمه سماء النباله: ستاره آسمان شرف و کرامت. . کفیله السجاد: سرپرست حضرت سجاد (علیه السلام). . عقیله النساء: خردمند بانوان. . ملیکه الدنیا: ملکه جان، شه بانوی گیتی. . نایبه الامام: جانشین و نماینده امام حسین (علیه السلام) . عالمه غیر معلمه: دانای نیاموخته
عالییییییییییییییییی اسم من زینب هست ومیخوام درمورد این حضرت زینب چیز های بیشتر رو یاد لگیرم
خیلی جالبه ولی باید با یه بزرگتر خونده بشه
امان از دل زینب ... فقط باید گریست از این همه مصیبت
لطفا رایگانش کنید لطفا رلیگانش کنید
فقط میشه گفت امان از دل زینب😔
سلام دوستان توجه داشته باشید نکته ای که ممکنه خیلی به اون توجه نکرده باشید اینه که امام حسین حج رو تبدیل به عمره نکرد. چون اولا قبلا به حج واجب انجام داده بودن و دوم اینکه عمره تمتع نبود