کتاب قطرهای از دریای نماز
معرفی کتاب قطرهای از دریای نماز
کتاب قطرهای از دریای نماز، آشنایی با نماز، به عنوان وسیلهای برای استحکام بخشیدن به ارزشها و جلوگیری از فروپاشی شخصیت افراد، به زبان ساده است که مهدی اسماعیلپور با استفاده از آثار حجت الاسلام محسن قرائتی، تالیف کرده است. این کتاب محصول ستاد اقامه نماز است.
دربارهی کتاب قطرهای از دریای نماز
کتاب قطرهای از دریای نماز، کتابی است که با زبان ساده دربارهی نماز، این راز و نیاز زیبا و مهم با خداوند صحبت میکند و به سوالات و شبهاتی که ممکن است برای هر کسی و به خصوص نسل جوان پیش بیاید، پاسخ میدهد. مهدی اسماعیلپور، برای نگارش کتاب قطرهای از دریای نماز، از آثار حجت الاسلام محسن قرائتی استفادهی زیادی برده است و از اسرار نماز، برای ما نوشته است. او نکاتی دربارهی نماز و نمازخواندن که ممکن است از چشم هرکسی پنهان بماند را بیان کرده و شیوههای دعوت به نماز را نیز گفته است. همچنین برای پاسخ دادن به پرسشهایی که دربارهی نماز ممکن است وجود داشته باشد، از تمثیلات و حکایات امامان و معصومین استفاده کرده است.
کتاب قطرهای از دریای نماز را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کتاب قطرهای از دریای نماز برای تمام افرادی که به دنبال پاسخ سوالاتشان دربارهی نماز میگردند، مناسب و خواندنی است. اگر به مطالعهی آثار دینی و اعتقادی دیانت اسلام علاقه دارید، کتاب قطرهای از دریای نماز را انتخاب کنید.
جملاتی از کتاب قطرهای از دریای نماز
امام رضا (ع) و اهمیت نماز
امام رضا (ع) مشغول نوشتن بود؛ همینکه صدای اذان بلند شد، قلم را به زمین گذاشت و حاضر نشد حتی با نوشتن چند کلمه، نامه را تمام کند!
امام رضا (ع) جلسه مهمی با رهبر صابئین داشت. بحث به اینجا رسید که او گفت: «فَقَدْ رَقَّ قَلْبِی»؛ یعنی: الان دل من برای پذیرفتن حرف امام (ع) نرم شد. در این هنگام صدای اذان بلند شد. امام (ع) فرمود: اول نماز، بعد گفتگو. امام (ع) با این حرکت ثابت کرد اهمیت نماز از مهمترین جلسات تاریخی هم بالاتر است و حتی این جلسات هم باید به هنگام نماز تعطیل شود.
خوب بود👌 الان نماز هام رو سعی میکنم همیشه به موقع بخونم
عالیه