کتاب سلام آدم های دنیای من! (جلد اول)
معرفی کتاب سلام آدم های دنیای من! (جلد اول)
کتاب سلام آدمهای دنیای من! جلد اول از کتابهای مجموعهی پرورش مهارت برقراری ارتباط با دیگران است که دربارهی موضوعات مختلف مهارتهای اجتماعی است که به کودکان کمک میکند تا بتوانند رابطهی خوبی با خانواده، دوستان و دیگر افراد جامعه برقرار کنند و مهارتهای ارتباطیشان را تقویت کنند. کریستین شواب و کاساندار فلورا نویسندگان کتاب و لیلا کاشانی وحید مترجم آن است. کتاب سلام آدمهای دنیای من! از محصولات انتشارات مهرسا است.
دربارهی کتاب سلام آدمهای دنیای من!
کتاب سلام آدمهای دنیای من! کتابی جالب و آموزنده برای تقویت و پرورش مهارت برقراری ارتباط با دیگران است. کریستین شواب و کاساندرا فلورا در کتاب سلام آدمهای دنیای من! به مجموعهای مهارتهای اجتماعی مثل سلام و خداحافظی کردن، سوال کردن، به نوبت صحبت کردن و تمرکز روی یک موضوع، راستگویی، به کار بردن کلمات خوشایند و مودبانه و ... میپردازند و با ذکر دلیل و مثال توضیح میدهند که چرا و چگونه باید چنین مهارتی را در خودمان تقویت کنیم و پرورش دهیم.
کتاب سلام آدمهای دنیای من! را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب سلام آدمهای دنیای من! برای کودکان سن پیش از دبستان و کودکانی که سالهای اول مدرسه را میگذرانند، جذاب و خواندنی است. کتاب سلام آدمهای دنیای من! همچنین میتواند منبع خوبی برای تهیه فعالیت برای والدین و مربیان نیز باشد.
جملاتی از سلام آدمهای دنیای من!
وقتی کســی را میبینم که میشناســم، به او سـلام میکنم. این کار جزو آداب معاشــرت و رفتارهای خوب است. وقتی بیدار میشوم، به خانوادهام سلام میکنم. به معلمان و دوستانم در مدرسه سلام میکنم. به همهی کسانی که در طی روز میبینم سلام میکنم. سلام به معنی سلامتی و آرزوی موفقیت برای طرف مقابل است. گاهی کسی را میبینم که نمیشناسم، اما میتوانم به او هم سلام کنم و اسمم را به او بگویم.
خداحافظی کردن هم جزو آداب معاشرت و رفتارهای خوب است. وقتی از خانه بیرون میروم، از افراد خانوادهام خداحافظی میکنم. وقتی به خانه برمیگردم، از دوستانم در مدرسه خداحافظی میکنم.
فهرست
- صحبت کردن دربارهی موضوع مورد علاقهام
- تحسین کردن دیگران
- قطع کردن صحبت دیگران
- به کار بردن کلمات مناسب و بجا
سلام. ممنون که این پیامو میخونین. این کتاب آداب اجتماعی رو یاد بچه ها میده. خیلی عالیه. بخونیدش👌😉🙂 با تشکر🙋♂️
عالی بود ولی کمی بچگانه