کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟
معرفی کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟
کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟ جلد ششم مجموعه پرورش مهارتهای اخلاقی و اجتماعی است که در تلاش است تا به پرورش مهارتها و رفتارهای پسندیده در مدرسه کمک کند. کریستین شواب و کاساندرا فلورا نویسندگان مجموعه و لیلا کاشانی وحید مترجم آن است. کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟ از محصولات انتشارات مهرسا است.
دربارهی کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟
مدرسه هم یک محیط اجتماعی است که برای حضور در آن لازم است یک سری رفتارهای پسندیده را رعایت کنیم و در عین حال میتوانیم هر زمان که به کمک احتیاج داشتیم، از افراد حاضر در آن محل کمک بگیریم. اما لازم است تا قبل از اینکه بچهها وارد مدرسه شوند یا در زمانی که بچهها در مدرسه مشغول هستند، با هم این نکات را مرور کنیم. کریستین شواب و کاساندرا فلورا در کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟ به پرورش مهارتهایی مثل کمک گرفتن، گوش دادن به صحبتهای معلم، رعایت قوانین مدرسه. انجام تکالیف دشوار و تکلیفهای خانه و داشتن رفتاری دوستانه با سایر بچهها صحبت کردند. زبان سادهی کتاب و تصاویرآن به درک بهتر موضوعات کمک میکند.
کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟ برای کودکان پیش از دبستان و کودکانی که سالهای اول مدرسهشان را میگذرانند، عالی است. با این حال مربیان، والدین و معلمان مدرسه نیز میتوانند از این کتاب ایدههای بسیاری برای فعالیت و گفتگو بگیرند.
جملاتی از کتاب اجازه! ممکنه به من کمک کنید؟
گاهی نمیدانم کارم را چگونه انجام بدهم، یا کارهایی از من خواسته میشود که خیلی سخت است. گاهی در حال انجام یک کار، نمیدانم پس از آن چه کاری باید انجام بدهم وقتی نمیدانم چه کار باید بکنم، خوب است که از دیگران کمک بخواهم. برای هر کسی پیش میآید که گاهی به کمک نیاز داشته باشد. برای اینکه از معلمم کمک بخواهم، دستم را بلند میکنم. وقتی معلمم نام مرا صدا میکند، به او میگویم که به کمکش احتیاج دارم. میتوانم از دوستم کمک بگیرم. خیلی مهم است که با همکاری یکدیگر به آرامی کارمان را انجام دهیم. وقتی متوجه شوم که کارم را چگونه باید انجام بدهم، میتوانم به خوبی آن را پیش ببرم
فهرست
- کمک خواستن