کتاب مغز شبیه باغ است
معرفی کتاب مغز شبیه باغ است
شونا آینز کتابی را برای کودکان علاقمند به دانستن درباره خود با عنوان مغز شبیه باغ است، تالیف کرده است. ایریس آگوچ تصویرگری این کتاب را بر عهده داشته و احمد تصویری آن را به فارسی بازگردانده است.
خلاصه کتاب مغز شبیه باغ است
شونا آینز در کتاب مغز شبیه باغ است کودکان را با مغز و نحوه تعاملش با دنیا، اعضای بدن انسان و ....... آشنا میکند. او در این کتاب مغز انسان را به باغی شگفتانگیز تشبیه میکند که مسیرهای متفاوت و جذابی دارد. این باغ فرصت آموختن را در اختیار شما قرار میدهد
خواندن کتاب مغز شبیه باغ است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
کتاب مغز شبیه باغ است برای کودکان در رده سنی ب و ج مناسب به نظر میرسد. کودکانی که علاقمند به دانستن درباره خود هستند، از مطالعه این کتاب لذت میبرند.
جملاتی از کتاب مغز شبیه باغ است
مغز ما مثل یک بچه زرنگ و با استعداد است. مغز هرکس با بقیه فرقهایی دارد.
نمیشود به مغز کسی دست زد یا آن را با چشم دید. اما هرکس توی سرش چیزی دارد که همیشه فعال است و کارهای مختلفی انجام میدهد.
مغز ما فکر میکند، مسائل مختلف را حل میکند، احساس میکند، گوش میدهد، نگاه میکند و درباره همه چیز به ما خبر میدهد.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب مغز شبیه باغ است، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید
کتاب مغز ما شبیه باغ است، فکر ها و روند فکر و تاثیر فکر های ناراحت کننده را به زبانی شیوا و روان توضیح میدهد. در کل به عنوان روانشناس کودک این کتاب را بسیار عالی ارزیابی میکنم.
خیلی جذاب و قشنگ من نسخه چاپیش رو دارم بچه ها خیلی دوستش دارن
جالب
عالییییییییییییییییییییییییییییییی
این کتاب بسیار عالی و آموزنده و در عین حال کاربردی هست،بعد از اخرین صفحه و روی جلد کتاب توضیحات بسیار خوبی هست که متاسفانه در نسخه دیجیتال نیست،خواهش می کنم اضافه کنید این قسمت رو ممنونم
آموزنده و زیبا بود 👍