کتاب خشم شبیه سپر است
معرفی کتاب خشم شبیه سپر است
شونا آینز با هدف افزایش شناخت کودکان درخصوص خشم و هیجان، کتابی را با عنوان خشم شبیه سپر است، تالیف کرده است. تصویرگری ایریس آگوچ، بر جذابیت این اثر افزوده و احمد تصویری، آن را به فارسی بازگردانده است.
خلاصه کتاب خشم شبیه سپر است
شونا آینز در کتاب خشم شبیه سپر است، کودکان را با خشم و هیجان آشنا میکند. او اعتقاد دارد خشم به ما کلی انرژی میدهد و در بعضی موارد همچون سپری از ما محافظت میکند. اما در این میان ما نیز باید بتوانیم این احساس را به خوبی بشناسیم و از آن به درستی بهره بگیریم.
خواندن کتاب خشم شبیه سپر است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب خشم شبیه سپر است در شناخت و کنترل خشم و هیجان به کودکان رده سنی ب کمک میکند.
جملاتی از کتاب خشم شبیه سپر است
خشم، احساسی پر زور و قدرتمند است. خشم نیروی خیلی زیادی به ما میدهد. و وقتی مشکلی پیدا میکنیم یا چیزی درست کار نمیکند خبردارمان میکند. یکی از راههای شگفتانگیز بدنمان برای محافظت و مراقبت از ما، خشمگین شدن است.
خشم یکجورهایی شبیه سپر است. وقتی از سپر استفاده میکنیم، کسی نمیتواند به ما آسیب برساند.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب خشم شبیه سپر است، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
خیلی خوب و علمی و در عین حال جذاب و شیرین برای بچه ها. برای آشنایی کامل با خشم، همراه با تصویر سازی. هم برای بچه هایی که بیش از حد خشمگین می شن مناسبه هم بچه هایی که فکر
سلام به نام خدا این کتاب خیلی زیبا و لذت بخش بود و چیزهای پند آموزی به ما یاد میدهد امیدوارم تمام بچههایی که در( طاقچه) هستند این کتاب را بخوانند من کتاب که به ما آموزشهای چیزهای خاصی میدهد
جملاتی که استفاده شده ، برای بچه ها شاید از جذابیت زیادی برخوردار نباشه . اما تصویرسازی خیلی خوبی داره و به نظرم برای بچه های کوچکتر باید از روی تصاویر و با توضیحاتی از سمت خودمون ، میتونیم به هدف
خیلی ساده بود
کتاب آموزشی برای کودک
خوب بود. فقط یکم جذابیتش کم بود.
ترجمه اش بد بود اما خیلی قشنگ بود.
خیلی آموزنده بود 👍👍