کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است
معرفی کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است
شونا آینز در کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است، مفهوم تعادل را به فرزندان شما میآموزد. ایریس آگوچ تصویر گری این اثر را بر عهده داشته، احمد تصویری نیز آن را به فارسی بازگردانده است.
خلاصه کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است
در بازی الاکلنگ وقتی هر دو طرف برابر باشد، به تعادل میرسد. شونا آینز با تکیه بر تجربه کودکان در این بازی، دوستی را به بازی الاکلنگ تشبیه میکند. او اعتقا دارد دوستی یک جورهایی شبیه الاکلنگ است. ما بعضی وقتها شاد هستیم اما دوستمان حسابی غمگین است یا برعکس، حال این سوال مطرح میشود که در چنین شرایطی چه باید بکنیم؟
درواقع شونا آینز با تالیف کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است، با رویکردی ملایم و مستقیم به مسائل هیجانی پیش روی کودکان شما میپردازد.
جملاتی از کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است
دوستی خیلی با ارزش است و شکلهای جورواجوری دارد. رفتار ما با دوستانمان، به دوستیهای ما رنگ و بو میدهد.
دوستان قدیمی یا آنهایی که تازه با هم دوست شدهایم؛ هیچ چیز به اندازه یک دوستی خوب، خاص نیست.
دوستان خوب با هم کنار میآیند.
آنها برای هم کارهای خوب انجام میدهند. دوست خوب، مهربان است و وقتی غصهدار میشویم کمکمان میکند.
دوستان خوب نوبت را رعایت میکنند و وقت بازی و خوشگذرانی به فکر همدیگر هستند.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب دوستی شبیه الاکلنگ است، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
این کتاب راست می گوید من این کتاب را دوست دارم برای همه ی کسان مناسب است
زیاد جذاب نبود وبیشتر به صورت پند واندرز بود تا داستان
قسمتی از کتاب در مورد اینکه گاهی از هم جدا میشیم و میتونیم کار های دیگه انجام بدیم و وقتی به رابطه قبل برمیگردیم نیاز به زمان داره که به تعادل برسیم خیلی خوب بود.
تصاویر انسجام و جذابیت چندانی نداشت و متن هم خیلی مستقیم گویی داشت. داستان نبود.
به بچه ها درباره دوستی آموزش میده و مفید هستش
این کتاب یک ناداستان درباره ی دوستی است. اگر جریان قهر و آشتی برای کودک پیش آمده باشد یا قبلش کتابی در این باره خوانده باشید، می توان جمله ها را به آن اتفاقات ربط داد. همچنین می شود یک
چرت و بچه گانه