کتاب نگرانی شبیه ابر است
معرفی کتاب نگرانی شبیه ابر است
شونا آینز برای شناخت هرچه بیشتر کودکان از احساسات خود کتابی را با عنوان نگرانی شبیه ابر است، تالیف کرده است. تصویرسازی زیبای ایریس آگوچ، جذابیت دوچندانی به این کتاب افزوده است. احمد تصویری کتاب پیشرو را به فارسی بازگردانده است.
خلاصه کتاب نگرانی شبیه ابر است
شونا آینز در کتاب نگرانی شبیه ابر است، از دانش خود در علم روانشناسی کمک گرفته که به شناخت کودکان از احساسات خود، منجر میشود. او همچنین احساس نگرانی را معرفی میکند و به مشکلات مربوط به آن می پردازد. درنهایت نیز با زبانی کودکانه راه حلهایی کارآمد برای رهایی از این حس ارائه میدهد.
خواندن کتاب نگرانی شبیه ابر است را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
مطالعه کتاب نگرانی شبیه ابر است برای گروه سنی ب و ج مناسب بهنظر میرسد.
جملاتی از کتاب نگرانی شبیه ابر است
بعضی روزها بینظیرند. روزهایی که خورشید زیبا میتابد و ما را دعوت میکند از خانه بیرون برویم؛ روزهایی برای دویدن، پریدن و بازی کردن در هوای آزاد.
بعضی روزها پشت سر هم میخندیم و ورجه و ورجه میکنیم؛ روزهایی که صورتمان از شادی حسابی سرخ میشود.
بعضی وقتها تمام روز پیش دوستان و خانوادهمان هستیم؛ عزیزانی که خیلی دوستمان دارند و کنارشان احساس میکنیم بچهای خاص، عزیز و ارزشمند هستیم.
بعضی روزها به قدری خوبند که دوست داریم برای همیشه نگهشان داریم؛ طوری که آرزو میکنیم کاش میشد داخل یک بطری بمانند و هربار خواستیم، دوباره سراغشان برویم.
برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب نگرانی شبیه ابر است، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
برای آشنا کردن بچه ها با مفهوم نگرانی و راه کنار اومدن باهاش، کتاب خوبیه؛ هم متن ساده و روانی داره هم تصویرسازی اش زیبا و همخوان با متنه.
خوب بود تصاویر قشنگی داشت
خیلی زیبا بود، مفهوم رو به خوبی بیان کرده بود و تصویرسازی زیبایی هم داشت... پیشنهاد میکنم
خیلی دوستش داشتم و حسمو خوب کرد
برای بچه ها خوبه . من خودم تو شهر کتاب شعبه ی تنکابن ( یکی از شهرستان های استان مازندران ) هستم ، نزدیک ۷۰ جلد رو داشتیم که الان تقریباً ۱۲ جلدش رو داریم .
کتاب خوبیه به خصوصوقتی بچه ترس از مهد یا تنهایی داره راهکارهاش هم مناسب