دانلود و خرید کتاب پنگوئن‌های آقای پاپر ریچارد ات واتر ترجمه پروین علی‌پور

معرفی کتاب پنگوئن‌های آقای پاپر

پنگوئن‌های آقای پاپر داستانی نوشته ریچارد و فلورانس ات واتر داستانی برای نوجوانان درباره مردی است که دوست دارد به همه دنیا سفر کند.

خلاصه کتاب پنگوئن‌های آقای پاپر

آقای پاپر یک نقاش ساختمان است که رویاهای بزرگی در سر دارد. او دوست دارد به دور دنیا سفر کند و همه جاهای دیدنی را ببیند. اما بیشتر از هر چیزی سفر به قطب جنوب و دیدن پنگوئن‌ها را دوست دارد. روزی از روزها پستچی در خانه پاپر را می‌زند و یک جعبه خیلی بزرگ برایش می‌آورد . داخل جعبه یک هدیه باورنکردنی است!!! یک پنگوئن.

این پنگوئن برای خانواده پاپر یک اتفاق هیجان انگیز است. او برای پارپر با خودش دردسر، شادی، هیجان، سرگرمی و همه چیز می‌آورد، حتی شهرت.

فیلم پنگوئن‌های آقای پاپرز هم در سال ۲۰۱۱ با بازی جیم کری و کارگردانی مارک واترز ساخته شد .

خواندن کتاب پنگوئن‌های آقای پاپر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

هرکس دوست دارد داستان‌های هیجان انگیز با ماجراهای نامتعارف بخواند، داستان پنگوئن‌های آقای پاپرز حتما او را راضی می‌کند.

بوک تاب
۱۴۰۰/۱۲/۲۱

به کل با فیلمش متفاوته،فقط پایه داستان که آوردن پنگوئن از قطبه یکیه. داستان ساده و سرراست. بدون هیجان و ... بد هم نبود ولی چیز خاصی هم نداشت.

ف.ن
۱۳۹۹/۰۴/۰۷

حیوانات همیشه دوست داشتنی بودند و خواهند بود. موجوداتی که اذیتشون می‌کنیم و متوجه نیستم اون‌ها هم زندگی خودشون رو دارند. داستان آقای پاپر و پنگوئن‌هاش واقعا جذاب و بامزه بود. ترجمه‌ی قوی و خیلی خوبی داشت و از خوندن کتابش

- بیشتر
۱۳۹۹/۰۸/۰۳