کتاب کودک جامانده از دنیا
معرفی کتاب کودک جامانده از دنیا
سعیده تروال درد و دلهای یک مادر را با کودکی که در راه دارد در کتاب کودک جا مانده از دنیا روایت میکند.
خلاصه کتاب کودک جا مانده از دنیا
تولد به معنی شروعی تازه است. کودکی بدون هیچ آگاهی و شناختی با دنیایی جدید و مسحورکننده روبرو میشود. دنیایی که شناختی از آدمها و حقایق آن ندارد. حال مادری قصد دارد قبل از آنکه فرزندش پا به این جهان خاکی بگذارد او را با تازههای این دنیای جدید آشنا کند. تروال در کتاب کودک جا مانده از دنیا از خوبیها، بدیها، خندهها، گریهها و آدمهای این دنیا میگوید. بدون شک مطالعه این داستان فرصتی را برای ما فراهم میکند تا نگاهی دوباره به انسانیت خود بیندازیم. تلنگری تا به یاد آوریم با چه هدفی به دنیا آمدیم و روزی نیز از این جهان رخت برخواهیم بست.
خواندن کتاب کودک جا مانده از دنیا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودک جا مانده از دنیا به منزله یک یادآوری برای تمامی افرادی است که انسانیت را در گیر و دارد زندگی از خاطر بردهاند. در این روزها که سرمان به مشغولیتهای تکراری گرم است، خواندن این کتاب را به همه پیشنهاد میکنیم.
جملاتی از کتاب کودک جا مانده از دنیا
کودکم تا به دنیا نیامدهای باید خیلی چیزها بدانی، از خیلی چیزها بترسی، نسبت به خیلی چیزها آگاه شوی و از خیلی آدمها فاصله بگیری. دنیای ما پر است از آدمهایی که تا میتوانند دروغ میگویند و فریب میدهند، دل میشکنند و تا میتوانند نادیدهات میگیرند. برای مطالعهی جملههای بیشتری از کتاب کودک جا مانده از دنیا، بخش نمونه کتاب را رایگان دانلود کنید.
کتابی است که همه حقایق دنیایی که در آن زندگی میکنیم را با جون ودل به کودکی که در راه دارد میگوید من با خوندنش حس قشنگی بهم دست داد به امید موفقیت های روز افزون منتظر کتاب های قشنگ
خیلی عالیه واقعا به همه مادرا که بچه هاشونو دوست دارن توصیه میکنم
کتاب خوبیه حداقل برای یک بار خوندن. و مهم ترین چیز اینکه از انسانیت گفته میشه، چیزی که توی این دنیا خیلی کمرنگ شده. مرسی از
روایتی عاشقانه و مادرانه توام با تلنگر و تفکر حتما پیشنهاد میشود