کتاب آموخته ها و عادت های خوب
خواندن نظراتمعرفی کتاب آموخته ها و عادت های خوب
کتاب آموختهها و عادتهای خوب نوشته سعیده تروال مجموعهای از جملات کوتاه و کاربردی است که به خواننده کمک میکند کمکم زندگیاش را تغییر دهد. این تغییرات به ظاهر ساده زندگیای شادتر و سالمتر را برای ما میسازند و کمک میکنند بتوانیم با آرامش بیشتری زندگی کنیم. کتاب آموختهها و عادتهای خوب یاد میدهد برای زندگی بهتر باید عادتهای اصلی را تغییر داد زیرا انسان مجموعهای از عادتها است.
خواندن کتاب آموختهها و عادتهای خوب را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به تمام کسانی که میخواهند شادتر زندگی کنند پیشنهاد میکنیم
بخشی از کتاب آموختهها و عادتهای خوب
هیچوقت درمورد کسی قضاوت نکن و تا از چیزی مطمئن نیستی در موردش نظر نده و کاری انجام نده که بعدا موجب پشیمانیت شود.
رایگان
بسیار کاربردی و تامل برانگیز باشد که اینگونه عمل کنیم
به مطالب و نکات آموزنده و مفیدی اشاره کرده بود ،ارزش خواندن دارد ،خواندنش یک ساعت وقت من راگرفت.
نکات بسیار خوب و تامل برانگیزی دارد👌
با اینکه همشو نخوندم ولی واقعا عالیه... جملات این کتاب،گمشده زندگی های امروزی هست.. پیشنهاد میکنم حتما بخونید و البته یادداشت برداری یادتون نره🙃
این کتاب نه تنها خواندنی است بلکه عمل کردنی هم نیز هست.
ممنون از آرنا، فکر میکنم برای قصار نوشتن به پختگی و دنیادیده بودن نیاز است، چیزی که اغلب در کمتر از پنجاه سال نمیتوان به آن رسید، اما جملههای قصار این کتاب، یک تلاش و نتیجهگیری ذهنی است و میشود
کتاب خوبه به نظر نیاز است که یادبگیریم ازش.
ساده ، روان، حقیقت
این کتاب واقعا عالیه