کتاب شعرهای یک دزد محترم
معرفی کتاب شعرهای یک دزد محترم
کتاب شعرهای یک دزد محترم، نوشته سید عبدالله افقهی سبزواری کتابی طنز بهزبان شعر است. شاعر در این کتاب به زبان طنز داستان جامعهای را روایت میکند که در آن دزدی شغل اغلب مردم جامعه شده و دیگر کسی از آنکه دزد خطاب شود، خجالت نمیکشد. انتشارات نظری کتاب شعرهای یک دزد محترم را منتشر کرده است.
درباره کتاب شعرهای یک دزد محترم
عبدالله افقهی سبزواری در کتاب شعرهای یک دزد محترم روزگاری را به تصویر میکشد که اکثر افراد اجتماع دزد هستند. در چنین روزگاری دیگر دزدان مورد توهین و بیحرمتی قرار نخواهند گرفت و زندان و تاوان نیز برای آنها بیمعنی شمرده میشود.
عبدالله افقهی سبزواری درباره اشعار و نوشتههایش در کتاب شعرهای یک دزد محترم چنین میگوید: ادبیات صغرا سیستم بنده پر است از صدتا یک غازها و آسمان ریسمانها و دو قولی بافیهای گاه عدیده و ندیده، هیچ آداب و ترتیبی هم نجستهام چیزهایی به سلک کلک درآوردهام شاخ شاخ و لخت لخت و ریش ریش و هدف تقریبا بلکه تحقیقا طعن و تمسخر این بیشمار وقایع تمسخر انگیز اجتماع میباشد که مشتی از خروار آن پولپرستی، مقامپرستی و مدرکپرستی و تجملگرایی میباشد که این روزها و این ماهها و این سالها تا الی ماشاء الله در صحن و سرای سینه خرد و بزرگ اجتماع ما یکهتازی میکند جولان میدهد و صد البتع تک تک آحاد اجتماع ما چندان به چوب مردافکن و مرگبار این خصایص شیطانی مصدوم و مجروح شدهاند که به قول حضرت خلاقالمعانی استاد کمالالدین اصفهانی:
دی بر سر کشتهای دو صد شیون بود امروز یکی نیست که بر صد گرید
فهرست کتاب شعرهای یک دزد محترم