دانلود و خرید کتاب شهدای اقلیت دینی امیر قاسمی فاخر

انتشارات:انتشارات نظری
امتیاز:
۳.۳از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب شهدای اقلیت دینی

شهدای اقلیت دینی نوشته امیر قاسمی فاخر به سرگذشت چند تن از شهدای مسیحی دوران هشت سال دفاع مقدس و رشادت‌های این شهدای بزرگوار می‌پردازد.

در این کتاب سرگذشت بیست تن از شهدای مسیحی جنگ تحمیلی را می‌خوانید.

خواندن کتاب شهدای اقلیت دینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

علاقه‌مندان به ادبیات جنگ و دفاع مقدس به ‌ویژه هم‌وطنان مسیحی در این کتاب می‌توانند با شهدای گرانقدر مسیحی دوران جنگ که پا به پای مسلمانان با دشمن بعثی جنگیدند تا از تمامیت ارضی و امنیت کشور دفاع کنند بیشتر آشنا شوند.

جملاتی از کتاب شهدای اقلیت دینی

شهید «هنریک یوسفی»

شهید «هنریک یوسفی» فرزند چهارم خانواده زحمتکش کارگری «آرمِناک» و «مارگاریت» در اردیبهشت ماه ۱۳۴۵ در تهران متولد شد. دوران ابتدایی و راهنمایی تحصیلی «هنریک» با موفقیت در مدارس ارامنه «نائیری» و «تونیان» سپری گردید.

پس از آن برای کار و کمک به خانواده، وی مجبور به ترک تحصیل شده و به کار لنت کوبی پرداخت. هیجده ساله بود که خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نمود. پس از طی دوره آموزشی، به عنوان سرباز پیاده لشگر ۷۷ خراسان، در خطوط مقدم جبهه های جنگ تحمیلی حضور یافته و بعد از ۱۳ ماه خدمت، در دوم بهمن ماه ۱۳۶۴ در «هویزه» به شهادت رسید. پیکر مطهّر شهید «هنریک یوسفی» پس از انتقال به تهران و انجام تشریفات خاص مذهبی در میان حزن و اندوه انبوهی از مردم در قطعه شهدای ارمنی جنگ تحمیلی در تهران به خاک سپرده شد. گفتنی است که «سِرژیک» و «ژُرژیک»، دو برادر دیگر شهید والامقام نیز در جبهه‌های دوران دفاع مقدس حضور داشته‌اند.

چند بار به رازمیک گفتم پسرم نرو جبهه، لااقل صبر کن جنگ تمام بشود. وی در جوابم می‌گفت تا جنگ هست من باید بروم. الان به سرباز نیاز دارند. امام فرموده جبهه‌ها را خالی نکنید».
|قافیه باران|
ویگن پسر شاد و بسیار مهربانی بود و همیشه سعی می‌کرد دیگران را خوشحال کند. روزی که مطلع شدیم ویگن به شهادت رسیده است، روز بسیار سختی برای ما بود؛ دادن این خبر به مادری که به ویگن وابستگی شدیدی داشت، بسیار مشکل بود. هنور پس از گذشت ۲۸ سال از این واقعه، در خلوت خانه ساعت‌ها با او سخن می‌گوید. مادرم با مشقت زیاد او را بزرگ کرده بود.
|قافیه باران|