معرفی و دانلود کتاب افلاکی زمینی + خلاصه رایگان

انتشارات:
فاتحان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب افلاکی زمینی

افلاکیِ زمینی نوشته فاطمه دهکردی از مجموعه سرآمدان علم و ایثار نشر فاتحان است که زندگی‌نامهٔ داستانی شهید سیدحسین حسینی را روایت می‌کند.

مجموعه سرآمدان علم و ایثار در قالب کنگرهٔ ملی شهدای دانشجو به زندگی‌نامه شهدای دانشجو و اصحاب دانشگاه و عرصه علم می‌پردازد.

کتاب افلاکی زمینی برای چه کسانی مناسب است

این اثر برای علاقه‌مندان به زندگی و سرگذشت شهدای جنگ تحمیلی نوشته شده است.

جملاتی از کتاب افلاکی زمینی

جنگ تازه شروع شد که سیدحسین وارد دانشگاه بوعلی‌سینای شهر همدان شد و دنیایی جدید به رویش باز شد. آن روزها سیدحسن و محسن به جبهه می‌رفتند. در عملیات مرصاد بودند.

وقتی حسین در رشتهٔ پیراپزشکی قبول شد، من بسیار خوشحال بودم. حسین گلچین فرزندانم بود. پنج پسر داشتم و دو دختر، اما حسین گویی نفسی مسیحایی داشت و از همان روزها تفاوتی اساسی با فرزندان دیگرم داشت.

البته خدا را شکر همهٔ فرزندانم خوب، مهربان و باایمان هستند، چه پسر و چه دختر، یکی از یکی بهتر، اما حسین... .

بغضش گرفت. ناراحت شدم که چرا با بازگو کردن خاطرات سیدحسین، او را ناراحت کردم. دوباره گفت:

ـ وقتی برای اولین‌بار بهم گفت می‌خواهد به جبهه برود، متعجب نگاهش کردم و گفتم:

ـ ولی تو داری درس می‌خونی عزیزم.

ـ یه دوره می‌رم و برمی‌گردم. همهٔ ما در قبال وطن و دین خود مسئولیم مادر. تازه اول باید برم آموزش ببینم، همین‌طوری که منو نمی‌فرستن برم خط مقدم.

به‌خاطر احساس مادری نگران شدم، اما گفتم:

ـ به خدا می‌سپارمت. امیدوارم سالم برگردی.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب افلاکی زمینی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:افلاکی زمینی
عنوان دیگر:زندگی‌نامه داستانی شهید سیدحسین حسینی