کتاب اخلاق عملی
محمد سلمانی کیاسریانتشارات:
انتشارات کتاب جمکران٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب اخلاق عملی
«اخلاق عملی» کتابی از آیتالله محمدرضا مهدوی کنی است. این اثر خلاصهای از کتاب «نقطههای آغاز در اخلاق عملی» است که به همت و اشراف سلمانی کیاسری تنظیم و تدوین شده است. متن اصلی کتاب در بردارنده مباحث و منازل و مراحلی از سیر و سلوک اخلاقی بر مبنای کتاب و سنّت نبوی است که به عنوان درسهای عملی و اخلاقی برای دانشجویان و طلاب دانشگاه امام صادق (ع) ارائه شده است.
بخشی از کتاب:
«حسد در آیات قرآن
خدای متعال در قرآن کریم، حسود و حسد ورزیدن را نکوهش کرده است. در ادامه چند نمونه بیان میشود:
أَمْ یحْسُدُونَ النَّاسَ عَلَی مَا اتَاهُمْ اللّهُ مِن فَضْلِهِ فَقَدْ اتَینَا الَ إِبرَاهِیمَ الْکتَابَ وَ الْحِکمَةَ وَ اتَینَاهُم مُلْکاً عَظِیماً؛۲۰۹ آیا یهود حسد میورزند نسبت به مردم (به پیامبر، خانوادهاش یا به مسلمانان) از اینکه خداوند آنان را از فضل خویش برخوردار کرده است؟ به تحقیق ما به آل ابراهیم کتاب و حکمت دادیم و به آنها حکومت و سلطنت عظیمی عطا کردیم.
وَدَّ کثِیرٌ مِنْ أَهْلِ الْکتَابِ لَوْ یرُدُّونَکمْ مِنْ بَعْدِ إِیمَانِکمْ کفَّاراً حَسَداً مِنْ عِندِ أَنْفُسِهِمْ مِنْ بَعْدِ مَا تَبَینَ لَهُمُ الْحَقُّ؛۲۱۰ بسیاری از اهل کتاب به دلیل حسد (که در وجود آنها ریشه دوانده است) دوست دارند شما را بعد از اسلام و ایمان به حال کفر باز گردانند، پس از آنکه حق کاملاً برای آنها روشن شده است.
وَ لاَ تَتَمَنَّوْا مَا فَضَّلَ اللّهُ بِهِ بَعْضَکمْ عَلَی بَعْضٍ لِلرِّجَالِ نَصِیبٌ مِمَّا اکتَسَبُوا وَ لِلنِّسَاءِ نَصِیبٌ مِمَّا اکتَسَبْنَ و اَسْأَلُوا اللّهَ مِن فَضْلِهِ إِنَّ اللّهَ کانَ بِکلِّ شَیءٍ عَلِیماً؛۲۱۱ آرزو نکنید مزیّتهایی را که در پرتو آن خداوند بعضی از شما را بر بعضی دیگر برتری داده است؛ زیرا هر کس نتیجه کوشش خویش را مالک است. از برای مردان است بهرهای از آنچه کسب کردهاند و از برای زنان است بهرهای از آنچه کسب کردهاند. از فضل خدا بخواهید که خداوند به هر چیز دانا است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اخلاق عملی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | اخلاق عملی |
| فرمت کتاب: | EPUB |
| حجم فایل کتاب: | ۲.۴۲ مگابایت |
| تعداد صفحهها: | ۲۴۴ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۲۲۴۰۰ تومان |
زندگی و سلوک آیت الله العظمی مرعشی نجفی![]()
نرگس علی مردانی
زندگی و سلوک آیت الله بهجتنرگس علی مردانی
مجموعه ادعیه و اذکار، نمازها، صلوات، اذکار، حرزها و نیایش های امام رضا (ع)شیخ عباس قمی
شرح منازل هفتگانهی سیروسلوک (مقدمه: سلوک معنوی در پرتو نور قرآن و عترت)آیتالله العظمی مظاهری
زندگی و سلوک بانو مجتهده نصرت بیگم امیننرگس علی مردانی
سقای حرم؛ زندگانی حضرت ابوالفضل (ع)واحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
حضرت زینب اسوه صبر و استقامتواحد پژوهش انتشارات کتاب جمکران
بر شانه های اقیانوس؛ جلد اولعلی رهبراسلامی
عالم ذرمحمدرضا اکبری

سلام ما این کتاب رو به عنوان کتاب اخلاق در حوزه میخونیم واقعا تاثیر گذار است به بقیه هم پیشنهاد میکتم دانلود کنید
من نسخه چاپی این کتاب رو خوندم و میتونم بگم عالی بود. خیلی از مشکلات اخلاقی مانند غیبت، دروغ، حسد و ... در این کتاب بیان شده بود. به ریشه و دلیل این مشکلات اخلاقی پرداخته شده بود و روایات...بیشتر