کتاب بصیرت حضرت فاطمه (س)
خواندن نظراتمعرفی کتاب بصیرت حضرت فاطمه (س)
حضرت فاطمه سلام الله علیها بنیانگذار نهضتی است که هنوز ادامه دارد، او با ارائه خطبههای خود جبهههایی را گشود تا پس از رحلت رسول خدا صلوات الله علیه و آله اسلام و حاکمیت اسلام در تاریخ گم نشود و آرامآرام معنی خود را بیابد. و جبههای که او گشوده هماکنون در حال پیشروی است. تمام تلاش این کتاب برای روشن نمودن مسائلی بوده است که فاطمه سلام الله علیها در جهتگیری اصلی خود مقابل ظهور انحراف در صدر اسلام به کار برده است و راهی را به بشریت عرضه نموده است که به ظهور حضرت مهدی منتهی خواهد شد... مسلم دیانت از سیاست جدا نیست، ولی آن سیاستی که منشأ اعمال حکیمانه شود و در هر مرحلهای از تاریخ بهترین موضعگیری را انجام دهد مخصوص اهل بیت است و با دقت هرچه بیشتر در جملات حضرت زهرا در دو خطبه مطرح شده در این کتاب معنی سیاستمداری واقعی و اصیل را دریافت خواهیم کرد.
خویشتن پنهان: شرح ده نکته از معرفت نفس
راز شادی امام حسین علیه السلام در قتلگاهاصغر طاهرزاده
کربلا مبارزه با پوچی هااصغر طاهرزاده
هدف حیات زمینی آدماصغر طاهرزاده
رایگان
اگر ما آنچه را حضرت فاطمه در جریان انحراف اسلام فهمیدند،می فهمیدیم،،آیا یک ساعت طاقت ماندن داشتیم...؟!!! . سلام بر تو ای فاطمه که نسبت به آن مأموریت بزرگ خود چقدر صبورانه عمل کردی...💔
یا لطیف یکی از بهترین و علمی ترین کتاب ها در مورد زندگی حضرت مادر همین کتاب است. شاید نثر و تحلیل های کتاب کمی سنگین و سخت فهم باشد، ولی اگر دنبال یک کتاب جامع و علمی هستید فکر میکنم همین
خدایا ما را فاطمی زنده بدار و فاطمی بمیران و ما را در آماده کردن زمینه حکومت الهی و حکومت معصومین علیهم السلام یاری فرما. و یا فاطمه افضل صلوة الله و سلامه علیک و ای کسی که با بصیرت، شجاعت و خون و
ویژگی مهمی که این کتاب دارد به صورت تحلیلی به اوضاع زمان صدر اسلام و حتی اکنون پرداختن است و سعی نویسنده بر این است که به مخاطب قدرت تحلیل خطبه ی حضرت زهرا سلام الله علیها را بدهد و
بخدا که خیلی شرمنده این خانم بزرگوارم زندگی دوباره ام را مدیون ایشونم😢😢😢😢💜💜💜💜💜💜💜💜💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بعد خوندن این کتاب دلم برای شیعیان سوخت که چه نعمت بزرگی رو از دست دادیم(حاکمیت معصوم)...
کتاب های استاد طاهرزاده عالیه
حتما بخوانید
مجموعا کتاب خوبی است چون موضوع بسیار خاصی را ک همانا خطبه های حضرت زهرا پس از فوت پیامبر اسلام است مورد بررسی و تعمیق قرار داده است. اما ب نظرم دو اشکال دارد اول تطویل و تکرار
خیلی خوبه اینجور کتابها لازمه تاازجهالت دربیاییم