کتاب گفتگو با نوه‌هایم درباره پیش از تاریخ ژان کلوت + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب گفتگو با نوه‌هایم درباره پیش از تاریخ

کتاب گفتگو با نوه‌هایم درباره پیش از تاریخ

معرفی کتاب گفتگو با نوه‌هایم درباره پیش از تاریخ

از مقدمه کتاب: بچه‌‏ها در هر سنی به موضوع عصر پیش از تاریخ علاقه زیادی دارند. حتی بعضی‌ها کاملاً شیفته این موضوع می‌شوند و تمایل آن‏ها به باستان‏‌شناسی از همین‏‌جا پدید می‌آید. غالبا این تمایلات فقط به اندازه خواسته‏‌ها و آرزوهای کودکانه دوام می‌آورند. اما گاهی این خواسته‏‌ها رشد می‌کنند. موضوع پیش از تاریخ موجب پیدایش رؤیاهای آن‏ها می‌‏شود. به خوبی نمی‌‏دانیم پیش از تاریخ در کجای زمان قرار می‌گیرد؛ هم دور از ماست، هم نزدیک به ما. تصاویر غارها نقطه تثبیت فکر ما و قرارگاهمان است. معمای اعماق غارها چنان آدم را شیفته زندگی آن دوره می‏‌کند که آدم، عصر پیش از تاریخ را صرفا با چند تصویر کلیشه‏‌ای مجسم می‌‏کند. من از هفت نوه‏‌ام خواستم آنچه در باره دوره پیش از تاریخ می‌دانند و همین‏طور چیزهایی را که دوست دارند بدانند یا مسائلی را که برایشان مطرح می‌‏شود، برایم بنویسند. همچنین از آن‏ها خواستم با دوستانشان ــ و نه با آدم بزرگ‏ها ــ بحث کنند و ملاحظات و پرسش‌‏های خود را روی کاغذ بنویسند. هنگام انجام دادنِ این کار، سن آن‏ها بین شش تا شانزده سال بود. آن‏ها ۱۶۰ پرسش برایم فرستادند. سه تا نوه کوچک‏تر، که شش، هشت و ده ساله بودند، جالب‏ترین و پردردسرترین پرسش‏ها را که تعدادشان ۱۰۵ مورد بود، طرح کرده بودند. بعضی پرسش‏ها مثل هم بودند، اما بعضی‌‏ها مایه حیرتم شدند. سرانجام، پرسش‏ها را با همه جنبه‌‏ها و وجوه گوناگونی که داشتند، به پنج بخش اصلی تقسیم کردم: دوره‌‏ها و آدم‏ها، دنیای پیش از تاریخ، روش‏های زندگی (موضوعی که بیش از همه کنجکاوی آدم‏ها را تحریک می‌کند)، جوامع پیش از تاریخ، جنبه‏‌های گوناگون فکری.

کتاب باز
۱۳۹۹/۰۶/۱۰

این اولین کتاب درباره پیش از تاریخ من بود. با هر سوال تعجب و کنجکاوی من هم بیشتر میشد. یادمه وقتی که تمومش کردم، مدت طولانی ای به جلدش زل زدم و سعی کردم بفهمم که اون دست، چه معنایی

- بیشتر
nargol_1996
۱۴۰۲/۰۸/۰۵

کتاب با حالت پرسش گونه شروع میشه اما اطلاعات غلط در مورد پیش از تاریخ رو‌اصلاح میکنه ، به نظرم جالبه و خوندنش برای کسایی که مبتدی هستن ، مفیده .

فاطمه افشاری
۱۴۰۱/۱۱/۱۱

داستان گونه‌ای از پیش از تاریخ. در بخش معرفی کتاب به خوبی محتوای کتاب معرفی شده و دقیقا همان چیزیست که انتظار می‌رود

۵۰%