دانلود و خرید کتاب دینداری تا هواداری؛ نگاهی به رسوخ اومانیسم در باورهای دینی محمد گوگانی
تصویر جلد کتاب دینداری تا هواداری؛ نگاهی به رسوخ اومانیسم در باورهای دینی

کتاب دینداری تا هواداری؛ نگاهی به رسوخ اومانیسم در باورهای دینی

معرفی کتاب دینداری تا هواداری؛ نگاهی به رسوخ اومانیسم در باورهای دینی

اومانیسم یا انسان‌گرایی یا اصالت انسان یک گرایش فکری، فلسفی و جامعه‌شناختی در دنیای مدرن امروزی است. در این مکتب همه‌چیز در خدمت انسان و برای انسان است و درواقع موجودیت برتر جهان، انسان و امیال او شمرده می‌شود. برخلاف همه ایسم‌های جهان، اومانیسم فلسفه منسجم و سازمان‌یافته‌ای ندارد و با تغییرهای اساسی در بارور انسان‌ها پس از رنسانس ظاهر شده است. هرچند که این مکتب، ریشه در دیدگاه‌های فلاسفه یونان باستان و اساطیر این قوم دارد اما فلسفه انسان‌گرایی از فلسفه مدرن گرفته شده است. اعتقاد و باور به خدا هم در اومانیسم با ایسم‌های دیگر فرق دارد، در اومانیسم انسان خود را رقیب یا شریک خدا تصور می‌کند. محمد گوگانی در کتاب «دینداری تا هواداری» به موضوع نفوذ اومانیسم در باورهای دینی پرداخته است. او سیر رشد و تحول اومانیسم را از دوره رنسانس بررسی کرده، ارزش‌های این مکتب را برشمرده، تاثیراتش را بر مکاتب دیگر سنجیده، کارکرد و مشتقات گوناگون فکری و فرهنگی‌اش را بررسی کرده و خطرات و زیان‌های خانمان براندازش در عصر مدرن را گوشزد کرده است. اگر به شناخت ایسم‌های مختلف سیاسی و فکری علاقه دارید بحث جذاب اومانیسم را از دست ندهید و این کتاب کامل را درباره اومانیسم بخوانید.
سیّد جواد
۱۴۰۰/۰۵/۰۸

کتاب ۴۳۷ از کتابخانه همگانی ، کتابی مختصر ولی مفید در رابطه با اومانیسم ( انسان گرایی، انسان مداری ، انسان محوری ) و شرح و توضیح تفاوت های آن با تعالیم اسلامی.

حمیدرضا موسوی
۱۴۰۱/۰۴/۱۰

چرا این کتاب رو به دوستان مسلمان توصیه میکنم؟ چون بعد از خوندن این کتاب کوتاه، گمنام و بی نام و نشون تازه می‌فهمیم که واقعا با خودمون چند چندیم؟ چقدر اسلامی زندگی می‌کنیم؟ چقدر عقاید روشنفکری مدرن در ما وجود

- بیشتر
ممنوعه آدم و حوا در بهشت البته موضوع قابل بحث دیگری است. آن‌چنان که در «تورات» تحریف یافته که امروز مورد قبول همه مسیحیان دنیا و یهود است، شجره ممنوعه به‌عنوان «شجره علم و دانش و شجره حیات و زندگی» معرفی شده است. (معادل همان آتش در داستان یونانی و ممانعت‌کننده از دسترسی به آن خداوند متعال نام برده شده است.) در تحریفات تورات ضمن ترسیم خدا به‌صورت یک شخص آمده: آدم قبل از آن‌که از شجره علم و دانش بخورد علم و دانشی نداشت و حتی برهنگی خود را تشخیص نمی‌داد و هنگامی که از آن خورد و به معنی واقعی، آدم گردید، از بهشت رانده شد، از ترس این‌که مبادا از درخت حیات و زندگی نیز بخورد و همچون خدایان! حیات