کتاب دنیای وارونهی من (مجموعه کاریکاتور)
فخرالدین دوستمحمدیانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب دنیای وارونهی من (مجموعه کاریکاتور)
«دنیای وارونه من» مجموعه کاریکاتورهای اجتماعی فخرالدین دوست محم، هنرمند کرمانشاهی است.
کارتون یا طنز ترسیمی، گونهای تصویری از بیان طنز آمیز رویدادها در دنیای معاصر است، این گونه هنری تبدیل به زبان قابل فهم برای عموم شده است تا جایی که آن را زبان بین المللی هم نامیده اند.
فخرالدین دوست محمد، با استفاده از این زبان گویا و موثر لحن زیباشناسانه نوینی برای طرحهایش ایجاد کرد که بسیار تاثیرگذار است، آثار او به ظاهر بسیار ساده به نظر میرسند، اما توانمندیاش را در ارائه مفاهیم به شکلی بسیار تاثیرگذار، قالبی جدید را ارائه کردهاند.
فخرالدین با نمادها و زبان شیرین طنز کشورمان کاملا آشناست، در واقع او کلیدواژههای طنز ایرانی را به خوبی میشناسد و در آثارش به زیبایی از آنها بهره میبرد. بنابراین در دنیای او شاهد شوخ طبعیهای ظریف و با ملاحت خاص این مرز و بوم هستیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دنیای وارونهی من (مجموعه کاریکاتور) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دنیای وارونهی من (مجموعه کاریکاتور) |
گوش دردویرجینیا سیلوراستاین
غدد درون ریزلینت راشتون
مهماناحمدرضا احمدی
میتوکندری و نقش آن در تندرستی، پیری و بیماریآرزو رضایی
مجموعه آزمون های نمونه دولتی و تیزهوشان ۱+۳۱ استان، نهم به دهم؛ ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱سیدمحمدحسین ذوالفقاری فر
هنر مبارزه با چوبدست (مبتدی)استفن اف. کافمن
بازیهای جشن تولد از ۴ تا ۱۰ سالگیاولریش اشتن