معرفی و دانلود کتاب تاوان تنهایی pdf + خلاصه رایگان

نوع کتاببدون نظر
غلامرضا کافی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تاوان تنهایی

«تاوان تنهایی» مجموعه اشعار شاعر معاصر، غلامرضا کافی است. غلامرضا کافی شاعر و پژوهشگر ادبیات انقلاب و دفاع مقدس که متولد ۱۳۴۷ است تاکنون آثار بسیاری منتشر کرده است. «پژوهش‌نامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» شاخص‌ترین اثر این پژوهشگر است. همچنین آثاری نظیر، «در آشیان چکاوک»، «در تابستان زخم»، «گزیده ادبیات معاصر»، «ترکش کلمات» و ... برخی از آثار این پژوهشگر ارزنده ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است: رفته بودم من از این جسم، از این خاک، فراتر رفته بودم من از افلاک، از افلاک فراتر خوانده بودم که بهشت است طربناک، ولیکن رفته بودم من از آن باغ طربناک فراتر بود بام ملکوت آینه گون ، روضه طهارت بودم اما من از آن پاک ، از آن پاک فراتر مست بودم ، نرسیدم به بلندای مقامش سرو را نیست عجب گر بود از تاک فراتر

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تاوان تنهایی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تاوان تنهایی
حجم فایل کتاب:۷.۷۵ مگابایت
شابک:۹۷۸۶۰۰۰۳۰۵۸۷۱
تعداد صفحه‌ها:۹۲ صفحه
قیمت کتاب:۶۴۰۰۰ تومان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.