معرفی و دانلود کتاب از خودت ای حوصله سررفته‌ای pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از خودت ای حوصله سررفته‌ای

«از خودت ای حوصله سررفته‌ای» مجموعه‌ای از غزل‌ها، دوبیتی‌ها و ترانه‌های شاعر پیشکسوت شیرازی. استاد غلامحسین اولاد است. از این شاعر توانا که در سال ۱۳۹۶ بر اثر بیماری از دنیا رفت، چندین مجموعه شعر در قالب‌های گوناگونی همچون غزل، مثنوی، دوبیتی، رباعی و شعر نو برجای مانده است که چند دفتر آن در طاقچه برای علاقه‌مندان به آثار لطیف این شاعر خوش قریحه، در دسترس است. این جا پرنده همدم آدم نمی‌شود آدم حریف بال و پر غم نمی‌شود این جا سفربخیر سلام پیاده‌هاست بدرود با سوار فراهم نمی‌شود یک دست بی‌صداست، سخن جانب شماست صدها هزار دست... مسلّم نمی‌شود تنها نه آفتاب در این جا زیادی ست کاین سایه نیز از سرِ ما کم نمی‌شود

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از خودت ای حوصله سررفته‌ای و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباز خودت ای حوصله سررفته‌ای
موضوعشعر معاصر، شعر کلاسیک
نویسندهغلامحسین اولاد
انتشاراتنشر روزگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۹/۰۷/۱۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.