کتاب باغ مخفی
خواندن نظراتمعرفی کتاب باغ مخفی
رمان «باغ مخفی» میکوشد با اقتباسی از کتاب انسان ۲۵۰ساله حاوی بیانات مقام معظم رهبری درباره ائمه معصومین (ع) و در طاقچه موجود است، روایتی داستانی از مشی سیاسی ائمه اطهار (ع) به مخاطب جوان عرضه نماید.
سایه سار رافت
احکام غیبتعلی زنگنه ابراهیمی
بر مدار آفتاب؛ سبک زندگی بر مدار حیات رضویمحمدحسین پورامینی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
عالی . همونطور که گفته شده نویسنده خیلی زیبا از انسان ۲۵۰ ساله اقتباس داشته و این خیلی عالیه چون اگر اون مباحث در قالب رمان بیان بشه خیلی تاثیرگزار تره و افراد بیشتری جذب میشن
واقعا این کتاب را مجید پورولی نوشته؟؟؟؟!!!!! واقعا این کتاب توهین به مخاطب است... این کتاب با روایتی ضعیف و بدون انتها که یک دفعه به صفحه آخر کتاب می رسی بدون هیچ پایان بندی.... بدون نوید ادامه دار بودن... داستان هم که
کتاب جالبی بود کسایی که نتونستن انسان ۲۵۰ ساله رو بخونن می تونن با این ماجرا همراه بشن ودر اون از کتاب انسان ۲۵۰ اقتباس کرده وماجرای شیرینی داره و این ماجرا بر میگرده به اویل مشروطه بخونید و از این
خیلی خوب میباشد. باید صفحه کتاب و نقش ها جذاب باشند تا مطالعه کننده جذب خواندن کتاب شود
اگر حوصلهی خوندن کتاب انسان ۲۵۰ سالع رو ندارید٬ واقعا بهتون پیشنهاد میکنم. البته! فکر کنم بعد از خوندن این کتاب به شدت مشتاق خوندن کتاب فوقالعادهی انسان ۲۵۰ ساله بشید
اطلاعات مذهبی کتاب خوب و بدرد بخور است.
سلام گاهی یک کتاب انقدر به خواننده خویش روحیه می دهد که یک دوست نمی توانم همچین روحیه ای را دهد. این کتاب خوبی بود وجذاب برای من ، نوع کتاب برای هرکس متفاوت هست من در جایگاه خودم می گم
به نظر من کتاب خوبیه اما خب بستگی به خوانندش داره که چه ژانری رو دوست داره من این کتاب رو به کسانی پیشنهاد می کنم کا کتاب هایی مثل سارا کورو و... را خوانده باشند
اصلا داستان پردازی مناسبی نداشت؛ خیلی گنگ تمام شد. اما محتوای ارایه شده مناسب بود.
واقعاً زیباست😍 اما یه جاش خیلی قشنگه یه جاش هم بد میشه😂