معرفی و دانلود کتاب آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی)

کتاب آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی)

۲.۵ امتیاز(از ۴ رأی)

معرفی کتاب آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی)

«آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی)» یکی از کتاب‌های آموزشی انتشارات دیباگران تهران است. انتشارات دیباگران تهران، ناشر مجتمع فنی تهران با همكاری اساتید و متخصصان مجرب و زبردست و برخورداری از سرمایه‌های انسانی كارآزموده، كانونی بوجود آورده كه ماحصل آن تالیف و ترجمه هزاران عنوان از كتاب‌هایی است كه می‌تواند نیازهای مختلف علمی كشور از سطح كودک و نوجوان تا دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر مشتاقان جویای علم و دانش را در رشته‌های كامپیوتر و انفورماتیک، كتاب‌‌های آموزشی دوره‌های Windows Server، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سه بعدی، مهارت‌های شغلی، فنی مهندسی و نرم‌افزارهای كاربردی، حسابداری، مدیریت و زبان و کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف رشته‌های مهندسی، فنی و پزشکی مرتفع سازد و چتر حمایت خود را در جهت شكوفایی استعدادها گسترده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (مقدماتی)
موضوعکامپیوتر
نویسندهالهام محمودآبادی، اسماعیل ملااحمدی
انتشاراتموسسه فرهنگی هنری دیباگران تهران
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۱/۰۵
فرمت کتابPDF

hasan
۱۳۹۸/۰۳/۱۳

من با چند صفحه نمونش کار کردم مشکل داره کتاب بعد از این ه نیو پروگرم و میزنی صفحه اسم پروژه و سیو و ایناش نمیاد یه ضرب میره تو محیط برنامه نویسی که منی که یه عمر کد سی...بیشتر

آموزش جامع برنامه‌نویسی اندروید (پیشرفته)
الهام محمودآبادی
برنامه نویسی به زبان ++C
علیرضا پولادوند
آموزش گام به گام نرم‌افزار 3Dmax
ابوالفضل طاهریان ریزی
اصول و مبانی پرایس اکشن (جلد اول)
گالن وودز
آموزش گام به گام برنامه‌نویسی جاوا
جواد وحیدی
حل مسائل جاوا
رمضان عباس نژادورزی
حل مسائل پایتون (حل ۶۵۰ برنامه - مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
حل مسائل جاوا (حل ۶۰۰ برنامه - مرجع کامل)
رمضان عباس نژادورزی
تکنسین طراحی با CSS (کاربردی و پروژه محور)
حمیدرضا قنبری
آموزش گام به گام برنامه نویسی به زبان ++C
رمضان عباس نژادورزی
اصول الکترونیک ۲ (دیود و ترانزیستور)
سعید خرازی‌زاده