کتاب راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﭘﺪاﻓﻨﺪ ﻏﯿﺮﻋﺎﻣﻞ
خواندن نظراتمعرفی کتاب راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﭘﺪاﻓﻨﺪ ﻏﯿﺮﻋﺎﻣﻞ
پدافند غیرعامل با مفهوم مجموعه اقدامات غیرمسلحانه که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیتهای ضروری، ارتقاء پایداری ملّی و تسهیل در مدیریت بحران در مقابل تهدید و اقدام دشمن، از اهمیت ویژهای برخوردار است و با توجه به اصول و مبانی آن باید در تمامی سطوح صورت پذیرد و آموزش این مفاهیم در دورههای مختلف جامعه سبب آشنایی آحاد مردم و گسترش فرهنگ پدافند غیرعامل خواهد شد. با نگاهی گذرا به تاریخ زندگی بشر دریافت میشود که پدافند غیرعامل همواره با بشریت بوده و بشر همواره به دنبال راهکاری برای دفاع از خود بوده است و هر گروه، دسته و کشوری که توانسته در این زمینه بیشتر اقداماتی را انجام دهد، کمتر در معرض آسیب و تخریب قرار گرفته است. از این میان نمونههایی همچون دیوار چین یکی از نمونههای پدافند غیرعامل است و یا نمونۀ دیگر آن کشور سویس است که باتوجه به عدم حضور در هیچ جنگی و بیطرف بودن بالاترین اقدامات را انجام داده است. کشور ما ایران همواره مورد تهدید همسایگان بوده و از گذشته تاکنون نیز اقدامات خوبی در زمینۀ پدافند غیرعامل انجام شده است امّا در عصر حاضر و با توجه به نقش مؤثر نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقۀ غرب آسیا و نگرانی قدرتهای استعماری از گسترش تفکرات استکبارستیزی همواره مورد تهدید است و وضعیت کشورهای همسایه نیز تأکید بر این نظریه است به همین دلیل درسالهای اخیر شاهد تأکیدات ویژۀ رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای بوده و راهبردهای معظم له راهگشایی بسیار سودمند در این زمینه بهشمار میرود. از طرفی تغییر در شیوههای تهاجم دشمن و مبتنی شدن آن بر۵ حلقۀ واردن و حمله به زیرساختها و نیروهای غیرنظامی سبب میشود تا جامعه نیز آمادگی در مقابل حملات دشمن را داشته باشد. پس از سالها تحقیق، تدریس و جلسات سخنرانی در زمینۀ پدافند غیرعامل بر آن شدیم تا علاوه بر جمعآوری مطالب موجود در این زمینه، تجارب راهبردی و عملی خود را نیز در این راستا ارائه دهیم و راهکارهایی ساده و عملی را در این زمینه منتشر و گامی هر چند کوچک در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای) ارائه نمائیم. ویژگی این کتاب به نسبت دیگر منابع موجود ارائهای ساده و قابل فهم و همچنین وجود راهکارهایی ساده و قابل اجراء است و امید است اندیشمندان گرانقدری که این اثر را مطالعه مینمایند ما را از نظرات سازنده و ارزشمند خود مطلع سازند.
فیزیولوژی ورزشی پیشرفته
آمادگی جسمانی و تمرینات هوازی در آبتامی هیرو شیمیزو
جعفری گیاه زندگیزهره نامدار علی آبادی
چمن سرخبوریس ویان
رازهایی درباره زندگی که هر فردی باید بداندباربارا دی آنجلیس
هزارتوهای بن بست (جلد دوم)
لیلا جلینی
هزارتوهای بن بست (جلد اول)لیلا جلینی
ستاره دنباله داراکبر بتویی
غمت رها نمی کند مرامهناز مهتریان
حوالی عشق و وحشتفایضه طیبات (فریال)
بازاریابی اجتماعی در حوزه کارآفرینیهانیه جورمند
فراتر از جوانیحمیرا شایق
تفکر انتقادی و هویت دینیمحمد عالیوند
پیکربندی و برنامه نویسی رله های SIPROTEC4 زیمنس به زبان CFCمحمد قاسمی
استراتژی بین المللی سایبری بریتانیا ۲۰۲۲ میلادیاستیو بارکلی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب جامع و خوبی در زمینه پدافند غیرعامل می باشد و به نسبت دیگر کتاب ها در این حوزه از انسجام بهتر و ارائه مفاهیم قابل درک بیشتری استفاده شده است.