کتاب قهرمان بزدل (۲)؛ آموزش خلاقیت به روش ساده
معرفی کتاب قهرمان بزدل (۲)؛ آموزش خلاقیت به روش ساده
«قهرمان بزدل؛ آموزش خلاقیت به زبان ساده» اثری از نویسنده خلاق، سعید بهزادی است. در مقدمه اثر میخوانید:
از چارلی چاپلین پرسیدند حرکت هنری درصحنه سینما چیست؟ پاسخ داد: اگر آن حرکت را حذف کنیم، به اصل کار لطمه بزند. همچون شطرنج که آخرین حرکتی که حریف را کیشومات میکند، مهمترین حرکت در شطرنج است. میخواهم با قدرت تمام به شما بگویم که ما در زندگی یک حرکتداریم که مهمترین یا شاه-حرکت است. اگر آن حرکت در زندگی نباشد یا حذف شود، زندگی به مُردگی تبدیل میشود و شما کیشومات میشوید! شاه-حرکت زندگی خلاقیت است و دیگر هیچ! اگر خلاقیت نبود هنوز با دود برای هم پیغام میفرستادیم. هنوز شبها باید برای در امان ماندن از حیوانات بالای درخت میخوابیدیم. یا شاید همینالان داشتیم از پوست حیوانات برای خود پوشاک درست میکردیم. باید با پای پیاده یا الاغ به مسافرت میرفتیم و برای روشن کردن آتش، دو سنگ را به هم میزدیم تا با جرقهای آتش درست شود و...
چرا این کتاب را بخوانیم؟
به قول انیشتین: بهترین راه آموزش مثال زدن است، ما هم در این کتاب بر این حرف انیشتین مهر تأییدی زدیم و در سرتاسر این کتاب از مثالهای کاربردی استفاده کردیم. چندان دنبال تئوری و حرفهای قلمبهسلمبه نبودیم. سعی کردیم تا آنجا که میتوانیم هر مبحثی را سادهسازی کنیم تا هر کس با هر سطح سوادی بهراحتی مطالب را فرابگیرد. استفاده از شخصیتهای مختلف: برای درگیر کردن مخاطب با کتاب از سه شخصیت آقای خلاق، خانم خلاق و جنابخان استفاده کردیم. آقا و خانم خلاق زن و شوهر هستند و همیشه با سؤالات جدی و کنجکاوانه خود به عمیقتر شدن مطالب کمک میکنند. گاهی اوقات باهم دعوا میکنند و گاهی اوقات به هم دل و قلوه میدهند. اما جنابخان همانطور که از شخصیتش برمیآید بهشدت طنز اما جدی صحبت میکند. گاهی اوقات سر از رقصیدن درمیآورد و گاهی میشود رئیس آدم کوتولهها در جنگل! گاهی حضور کمرنگی دارد و بعضی مواقع هم عنان خط داستان را دست میگیرد و تخت گاز با سرعت ۱۳۰ میرود. من در این کتاب نه ادعا میکنم مرغ تخم طلا دارم، نه نقشه گنج زیرخاکی؛ اما معجون خلاقیتی برای شما درست کردهام که مطمئنم خوشمزهترین معجونی است که تا به حال خوردهاید.
جنبه های حقوقی ادغام شرکت های تجاری در حقوق ایران
شاید بهتر باشد تسلیم شویدبایرون موریسون
نشان اهل خدامحمدصدیق قطبی
بازسرایی در شعر معاصر ایرانمحمد طرغه
زن یعنی زناسکندر بلوکی
ساعت حرکتسیدمحمدعلی موسوی (امیر)
نترس قلب مناحمد باتمان
جنگ های پونیکدان ناردو
فقه الارث از شرایع الاسلامابوالقاسم نجم الدین جعفربن حسن (محقق حلی)
مجموعه اشعار محمد متین باقریمحمدمتین باقری (کهکشان)
مدیریت و درمان وابستگی متقابلانجمن هموابستگان گمنام کدا
آنچه در مدرسه و دانشگاه نمی آموزیدزهره صادقی آزاد
دیگه نمی خوام خجالتی باشمسمیه نوری
کاربرد GIS در برنامه ریزی گردشگری و مدیریت شهریمهدی بابائی قرهقانی
کوچینگ یک کوله پشتی جمع و جورسیدفرزاد حسینی بهبهانی
کارتوگرافی و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در برنامه ریزی شهریمهدی بابائی قرهقانی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است