کتاب ترکیه در یک نگاه
معرفی کتاب ترکیه در یک نگاه
سرزمین ترکیه به دلیل موقعیت ژئوپولیتیک خود در طول تاریخ همیشه اهمیت خاصی داشته است. این کشور نقطه تلاقی دو قاره آسیا و اروپا و یکی از مهمترین پایگاههای فرهنگ و تمدن اسلامی است. این کتاب برای آشنا کردن مخاطبان با فرهنگ و ارزش های این کشور نوشته شده است
کتاب هفت فصل دارد:
در فصل اول وضعیت جغرافیایی و جاذبههای گردشگری ترکیه را میخوانید. فصل دوم پیشینه تاریخی این کشور را از زمان شکلگیری امپراطوری عثمانی تا تشکیل جمهوری در آن بررسی میکند. فصل سوم جغرافیای سیاسی ترکیه و روابط خارجی این کشور با همسایگانش را بررسی میکند. در فصل چهارم ساختار قومی و مذهبی بررسی شده است. فصل پنجم درباره احزاب سیاسی در این کشور است. فصل ششم زبان ترکی، رسانههای جمعی و مراکز آموزش عالی ترکیه را معرفی میکند. در فصل پایانی نیز برخی از آداب و رسوم فرهنگی مردم ترکیه معرفی شده است.
بسیار فوق العاده بود ؛
سلام.من این کتاب را قبلا از همین اپلیکیشن خریداری کردم.اما بعد از مدتی که میخواستم مطالعه کنم پیغام میداد کتاب ناقص دریافت شده حذف کنید و دوباره رایگان دریافت کنید. اما متاسفانه بعد از حذف امکان دسترسی مجدد نداشتم. چرا؟ اگر
خیلی قدیمیه و از طرفی چه زوری کرده که مذهب رو تو ترکیه پررنگ تر کنه و بجای اینکه از کل مردم ترکیه بگه انگار فقط همین تعداد اسلامگرا ها درترکیه هستن