معرفی و دانلود کتاب کودک مضطرب شما pdf + خلاصه رایگان

کتاب کودک مضطرب شما

چگونه والدین و معلمان می‎‌توانند کودکان را از اضطراب نجات‌ دهند

۲.۸ امتیاز(از ۴ رأی)

معرفی کتاب کودک مضطرب شما

والدینی که در کودکی دچار چالش اضطراب شده‌اند، مدام سعی دارند با تحمیل موقعیت‌هایی که به خاطر شخصیتش باعث معذب‌شدن فرزندشان می‌شود، از مضطرب شدن او جلوگیری کنند .برای مثال، مادری که در کودکی از کمرویی شدید رنج می‌برده، فرزندش را مجبور می‌کند در فعالیت‌هایی که خودش در کودکی نتوانسته بود انجام دهد، شرکت کند، بدون اینکه به یاد داشته باشد که وقتی به سن فرزندش بود، خجالتی بودن چه حس دردناکی برایش بوده. این مادر تلاش می‌کند فرزندش را به شکل یک فرد بی‌پروا و سلطه‌جو قالب بزند که شاید برای فرزندش مناسب باشد و شاید هم مناسب او نباشد. کتاب «کودک مضطرب شما» اثر جان اس. دیسی به والدین و مربیان می‌آموزد که با یک کودک مضطرب چگونه باید برخورد کنند تا بازتاب منفی نداشته باشد. چگونه به او کمک کنند تا اضطرابش را کاهش دهد و آرام شود. والدین با خواندن این کتاب یادمی‌گیرند که آنچه خود در دوران کودکی می‌جسته‌اند و نمی‌یافتند را از فرزندان خود نخواهند و آنها را فدای رسیدن به آرزوهای دست‌نیافته خود نکنند. زیرا این کار از فرزند آنها انسانی همیشه مضطرب و ناآرام خواهد ساخت و در نهایت کپی برابر اصل والدین خود خواهندشد؛ با همان کمبودها و حسرت‌ها.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کودک مضطرب شما و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکودک مضطرب شما
عنوان دیگرچگونه والدین و معلمان می‎‌توانند کودکان را از اضطراب نجات‌ دهند
عنوان در زبان مبدأhow parents and teachers can children relieve anxiety in Your anxious child
موضوعجامعه‌شناسی، روان‌شناسی کودک و نوجوان، روان‌شناسی عمومی

مشق و تکلیف و نکات کلیدی
کریستن. جی. آمانسون
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس
نقص توجه و بیش‌فعالی در کودکان و نوجوانان (تشخیص و درمان ADHD)
آزاد تیموری
کمک به بچه‌ها در مقابله با استرس، تغییر و اضطراب