کتاب سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی
خواندن نظراتمعرفی کتاب سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی
نغمه مستشار نظامی در مجموعه اشعار لطیف مادرانه و همسرانه خود فضایی زنانه را برای مخاطب رقم زده است.
نغمه مستشار نظامی شاعر، مولف و پژوهشگر اهل تهران است. او سرودن را از دوران کودکی آغاز کرد و نخستین آثارش در مجلات کودکان و سپس در مجله زن روز و روزنامهها منتشر شد.
اولین کتاب شعر او «ردپای روشنی» نام دارد که در سال ۱۳۷۹ منتشر و در همان سال به عنوان کتاب برتر نوقلمان انتخاب شد.
کتاب دوم مستشار نظامی، «یک جرعه سیب» مجموعهای از شعرهای عاشقانه و آیینی این شاعر است که در سال ۸۱ منتشر شد. پس از آن نغمه با شرکت در شب شعرها، مسابقات شعر و آشنایی بیشتر با زبان شعر امروز، «درطالعت ستاره زیاد است ماه نه!» را منتشر کرد که مورد توجه نشریات و منتقدان قرار گرفت.
از کتابهای دیگر این شاعر میتوان به کتاب «هزار و چهارصد و بیست سال پس از تو» و «در اوج غربت نارنج» اشاره کرد:
سخت است قلم باشی و دلتنگ نباشی
روضه در تکیه پروتستان هاکاظم کاظمی
هیاهومحمدمهدی خانمحمدی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۱۵,۰۰۰۵۰%
من خیلی اتفاقی کتاب رو پیدا کردم و احساس کردم زیادی گمنام هست ... البته من فقط نمونه رو خوندم اما به خاطر گمنامی ش نظر گذاشتم. چون واقعا اشعار زیبا و دوست داشتنی بود .. پ.ن : درسته که کتاب پی دی
خواندن این کتاب را به دوست داران ادبیات فارسی پیشنهاد می کنم، زبان روان، احساس زیبا و مفاهیم ارزشمند، همه آنچه از یک کتاب شعر می خواهید.
شعرهای ایشون رو قبلا کم و بیش خونده بودم تمام شعرهاشون عالی نیست ولی توش شعرهای خیلی خوبی پیدا میشه