کتاب فانوس دریایی
خواندن نظراتمعرفی کتاب فانوس دریایی
«فانوس دریایی، پنج رمز موفقیت کسبوکار در دوران رکود» اثر نویسندگان، مازیار جهادی، سید علیرضا احمدی، محمد مسعودی، پریما فاتحچهر است.
توسعه کسب و کار در ایران راهی پر فراز و نشیب بوده و همیشه ذهن مدیران ارشد و صاحبان مشاغل را به خود مشغول کرده است. با توجه به این مهم از یک سوء، تشدید فضای رقابتی از سوی دیگر، شرکت تخصصی مشاوره مدیریت فرآیند بهبود پارسیان را برآن داشت تا در مسیر ماموریت خود در توسعه کسب و کارهای ایرانی، اقدام به توسعه دانش خود کند که طی ۲۰ سال اخیر و در دادن مشاوره مدیریت به بیش از ۵۰۰ واحد صنعتی، شرکت و سازمان خصوصی و دولتی کسب کرده است. این تجربیات در حوزههای مختلفی همچون افزایش فروش، کاهش بهای تمام شده، افزایش بهرهوری، برند سازی، بهبود ساختار سازمانی و.. به رشته تحریر درآمدهاند.
در این کتاب که یکی از مجموعه کتابهای تدوین شده در این شرکت است سعی شده است تا اصول علمیای که در مسیر توسعه کسب و کارها جمع آوری شده است، در اختیار سایر متخصصان قرار گیرد.
من یک لاک پشتم
علی علیبیگی
دیگریهاحانیه محبزادگان
شورشیان آرمانخواهمازیار بهروز
تطبیق نسل جدید و قدیم قراردادهای نفتی بین المللی در حوزه بالادستیویدا بناری
شناسایی موانع اجرایی تولید، توزیع، انتشار و صدور خدمات و محصولات مکتوب در برنامه پنجم توسعه کشورامین آصفی
کلید کامپیوتر مجازیانور پوراحمد
قلعه جادوگران چهل گیسسیدنوید سیدعلی اکبر
سفید کردن دندان هاجورج پردیگاو
نقش گرایی و امانتداریکریستیانه نورد
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
یکی از بهترین کتابها در حوزه کسب و کار بود که خوندم. مثالهای کاملا کاربردی داره که نشان دهنده تسلط مولف به موضوع بحثه این کتاب خیلی به من که یک فعال اقتصادی هستم کمک کرد. ممنون از طاقچه که کتابهای کاربردی
این کتاب رو تهیه کردم و خوندم این کتاب مثالهای ایرانی و خوبی داشت و معلوم هست مولفین از مثالهای کاربردی استفاده کردند
فوق العاده بود