کتاب خودکارگرافی؛ گزیده پنوگرافیهای شهاب سیاوش
شهاب سیاوشانتشارات:
انتشارات رسم٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب خودکارگرافی؛ گزیده پنوگرافیهای شهاب سیاوش
در «خودکارگرافی» طراحیهای گرافیکی شهاب سیاوش، طراح گرافیک و فونت را با خودکار (پنوگرافی) را ببینید و لذت ببرید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خودکارگرافی؛ گزیده پنوگرافیهای شهاب سیاوش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | خودکارگرافی؛ گزیده پنوگرافیهای شهاب سیاوش |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۷۲ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۹۶۴۸۷۶۳۲۲۵ |
| تعداد صفحهها: | ۱۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۰۰۰۰ تومان |

#۲۰ "آدمی دیدم که هی خط میکشید از برای رسم زحمت میکشید" "خودکارگرافی" (Penography) به تایپوگرافیها و طراحیهای نوشتاری با خودکار گفته میشود. شاید تنها کسی که در ایران بهطور جدی به این هنر پرداخته است، "شهاب سیاوش" باشد. در اینترنت که...بیشتر
تصاویر سیاه و سفید هستند و زیاد نمیشه روشون نظر داد . ضمن احترام به هنرمند عزیز، شاید به خاطر همین سیاه و سفید بودن، هیچ جذابیتی برای من نداشت و نتوانستم با طرح ها ارتباط برقرار کنم شاید هم ایراد...بیشتر
کتاب عجیبی بود همش چند تا طرح که با خودکار نوشته شده بودن برای خود من به غیر از یکی دو تا طرح بقیش جالب نبود
با احترام به این هنرمند. هیچ ارتباطی با کتاب نگرفتم و هیچ جذابیتی نداشت بهنظرم. شاید من اشتباه میکنم، اما به نظرم چیزی بیشتر از چندتا خطخطی نیست.
صرفا چند خط خطی رو جمع آوری کردن اسمش نباید بشه کتاب. چه چاپی چه الکترونیکی. این فایل حتی نازل ترین انتظارات شما رو برآورده نمیکنه.
باورم نمیشه چنین کتابی رو اصلا براش نت خرج کردم دانلود کردم ببینم 🤦🏻♀️
به نظرم جالب نبود...