معرفی و دانلود کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیومsubscriptionAvailable

کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم

۴.۸ امتیاز(از ۴ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم

«زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم» کتابی از مجموعه «بچه‌ها و محیط زیست» انتشارات فنی ایران، نوشته لیام ادانل است که در قالب یک کمیک هیجان‌انگیز، اطلاعاتی درباره زنجیره‌های غذایی، تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان مواد غذایی و تاثیر انسان بر آنها به نوجوانان می‌دهد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب زنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابزنجیره‌های غذایی با همراهی پروفور ماکس آکسیوم
موضوعکمیک، دانستنی‌های کودک و نوجوان
نویسندهلیام ادانل
مترجممحمدرضا داهی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۰۷/۱۹
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه حفظ محیط زیست، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Farzaneh Parsinejad
۱۳۹۹/۰۱/۱۳

در این کتاب و دیگر کتاب های این مجموعه، در قالبی مثل کتاب های کمیک و همراه یک کاراکتر به نام مکس آکسیوم، موضوع های مرتبط با محیط زیست مثل گرمایش زمین، زنجیره غذایی و... با زبانی ساده توضیح داده...بیشتر

BookLover

۱۳۹۹/۰۲/۲۹

برای کلاس اول به بعد بهتره مخصوصا برای کتاب علوم تجربی

Rose
۱۴۰۴/۱۲/۲۴

خوبه که برای کودکان کنجکاو و مشتاق به علم تهیه بشه . خودم جزو افرادی بودم که در کووکی این جور کتاب های علمی رو بیشتر بهش جذب میشدم