معرفی و دانلود کتاب اصول مدل‌سازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی pdf + خلاصه رایگان

کتاب اصول مدل‌سازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی

۲.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
امیر رحیمی، فرشاد دگمه چی

معرفی کتاب اصول مدل‌سازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی

«اصول مدلسازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی» نوشته مهندس امیر رحیمی و سید فرشاد دکمه‌چی، کتابی در زمینه مهندسی ژئوتکنیک با موضوع مکانیک خاک و الگوهای ریاضی آن است. مهندسی ژئوتکنیک یکی از شاخه‌های بنیادی مهندسی عمران است که دربرگیرنده تحلیل، طراحی و ساخت پی‌ها، سازه‌های حائل، خاکریزها، تونل‌ها، سدها، موج‌شکن‌ها و سایر سیستم‌هایی است که از جنس خاک یا سنگ‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اصول مدل‌سازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاباصول مدل‌سازی فیزیکی در مسائل ژئوتکنیکی
موضوعریاضیات، مکانیک
نویسندهامیر رحیمی، فرشاد دگمه چی
انتشاراتانتشارات مینوفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۶/۰۱
فرمت کتابPDF

Master
۱۳۹۷/۰۷/۰۱

کتاب خوبی هست که تقریبا تمام جنبه های مختلف مورد نیاز برای مدلسازی عددی رو پوشش میده، به شخصه راضی هستم از خریدش

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۰۳

پر از اشتباه نگارشی و متن غیر قابل فهم. انگار یه متن خارجی بوده که با گوگل ترجمه شده، حتی بدتر

طراحی لرزه ای سازه های بتن مسلحتصویر جلد کتاب طراحی لرزه ای سازه های بتن مسلح
محمدحسین کاظمی مجرد
تئوری ارتعاشاتتصویر جلد کتاب تئوری ارتعاشات
احمد ا. شعبانا
بهینه‌سازی سیستم‌های دینامیکیتصویر جلد کتاب بهینه‌سازی سیستم‌های دینامیکی
سونیل‌کومار آگراوال
محاسبات نرم در مهندسی عمرانتصویر جلد کتاب محاسبات نرم در مهندسی عمران
حسين نادرپور
طراحی پل های بتنی و فلزی راه و راه آهنتصویر جلد کتاب طراحی پل های بتنی و فلزی راه و راه آهن
شروان عطایی
آنالیز فوریه کاربردیتصویر جلد کتاب آنالیز فوریه کاربردی
سمیه ابراهیم‌زاده
راهنمای جامع Mathematica (مطابق با نسخه ۹ و ۱۰)تصویر جلد کتاب راهنمای جامع Mathematica (مطابق با نسخه ۹ و ۱۰)
مهدی اسماعیلیان
مقاوم سازی سازه های بتن آرمه به کمک ورق و پروفیل فولادی و کامپوزیت های FRPتصویر جلد کتاب مقاوم سازی سازه های بتن آرمه به کمک ورق و پروفیل فولادی و کامپوزیت های FRP
علی خیرالدین
فایل های ضمیمه کتاب مدلسازی عددی سطوح آزاد جلد یکتصویر جلد کتاب فایل های ضمیمه کتاب  مدلسازی عددی سطوح آزاد جلد یک
پرویز قدیمی
حل‌المسائل دینامیکتصویر جلد کتاب حل‌المسائل دینامیک
آر سی هیبلر
محاسبات عددیتصویر جلد کتاب محاسبات عددی
جلیل رشیدی نیا
معادلات دیفرانسیل معمولی و کاربرد آنهاتصویر جلد کتاب معادلات دیفرانسیل معمولی و کاربرد آنها
رضا چهارپاشلو
روش های ساخت سازه های بتنیتصویر جلد کتاب روش های ساخت سازه های بتنی
آرمین منیر عباسی
لذت آموزش گام به گام یادگیری عمیق با مثال عددی؛ کتاب اولتصویر جلد کتاب لذت آموزش گام به گام یادگیری عمیق با مثال عددی؛ کتاب اول
کوروش کیانی
دینامیک سیالات محاسباتی کاربردی (جلد اول)تصویر جلد کتاب دینامیک سیالات محاسباتی کاربردی (جلد اول)
پرویز قدیمی
مقاوم سازی گودبرداری با استفاده از میکروپایلتصویر جلد کتاب مقاوم سازی گودبرداری با استفاده از میکروپایل
سودابه جلالی
روش اجزای محدود با استفاده از نرم افزار MATLABتصویر جلد کتاب روش اجزای محدود با استفاده از نرم افزار MATLAB
یانگ وون کوان
آموزش مد‌ل‌سازی و ماشین‌کاری با نرم‌افزار SolidWorksتصویر جلد کتاب آموزش مد‌ل‌سازی و ماشین‌کاری با نرم‌افزار SolidWorks
ولی اله پناهی زاده
تحلیل تصادفی امواج و سازه های دریاییتصویر جلد کتاب تحلیل تصادفی امواج و سازه های دریایی
محمدرضا تابش پور