کتاب اسرار ماه شعبان؛ ادب حضور (دفتر دوم)
نویسنده:محمدتقی فیاضبخش
انتشارات:موسسه فرهنگی هنری جلوهی نور علوی
دستهبندی:
امتیاز:
از ۷۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب اسرار ماه شعبان؛ ادب حضور (دفتر دوم)
دفتر دوم از مجموعه ادب حضور اثر استاد محمدتقی فیاض بخش، «اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن» را همراه با شرحی دربارهٔ صلوات دربردارد.
در کتب ادعیه، اوقات فراوانی برای ذکر صلوات توصیه شده؛ که به جرئت میتوان گفت که اغلب اوقات را دربر میگیرد. از آنجا که صلوات از اهمّ اذکار است، بهتر است که بیشتر اوقات سالک را پوشش دهد. در بیانات اهل بیت (ع)، اوقات خوشی برای صلوات معین شده که به برخی از اهمّ آنها اشاره میکنیم:
۱- هنگام شنیدن نام مبارک رسول خدا (ص)؛ که در این صورت، ذکر صلوات واجب است.
۲- در تعقیب نمازهای فریضه.
۳- قبل و بعد از هر دعا، که آن را قرین به اجابت قرار میدهد.
۴-هر شب قبل از خواب.
۵- عصر پنجشنبه و شب جمعه، یکصد صلوات توصیه شده است.
۶- روز جمعه افضل ایام هفته است و افضل اعمال در این روز ذکر صلوات است۱۱۱ و بهترین وقت صلوات در روز جمعه، بعد از نماز عصر است؛ چنانکه امام باقر (ع) فرمودند:
«آنگاه که در روز جمعه نماز عصر را گزاردی، بگو:
«اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ، الْأَوْصِیاءِ الْمَرْضِیینَ بِأَفْضَلِ صَلَوَاتِک وَ بَارِک عَلَیهِمْ بِأَفْضَلِ بَرَکاتِک وَ السَّلَامُ عَلَیهِمْ وَ عَلَی أَرْوَاحِهِمْ وَ أَجْسَادِهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکاتُهُ.»
خدایا! درود فرست بر محمّد و خاندان محمّد، آن جانشینان پسندیدهٔ او، برترین درودهایت را، و از بهترین برکاتت به آنان ارزانی کن، و سلام بر ایشان و بر جان ها و بدن هاشان و رحمت و برکات خدا بر آنان باد.»
اسرار ماه رجب؛ ادب حضور (دفتر اول)
محمدتقی فیاضبخش
دستورات اخلاق توحیدی (کتاب اول، دوام طهارت)محمدتقی فیاضبخش
مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب سوم، مراقبه بر حریم داری الهی)محمدتقی فیاضبخش
مراقبات اخلاق توحیدی (کتاب دوم، مراقبه بر حدود الهی)محمدتقی فیاضبخش
رایگان
مثل دفتر اول (ماه رجب) پر از نکات نغز و قابل تامل بود، به امید اینکه خود رسول الله دستِ ما رو بگیره و در مسیر قرار بده... بگفتا گرچه این امرِ محال است ولیکن ناامیدی هم وبال است
با عرض سلام و تبریک حلول ماه شعبان برای بهره مندی از ماه رمضان باید از ماه شعبان شروع کرد چون رزق و روزی ماه رمضان در ماه شعبان تقسیم میشه این کتاب اطلاعات بسیار بسیار ارزشمندی درباره ی اهمیت ماه
کتاب خوبی بود، خلاصه و مفید. یادداشت برداری کردم از نکات ارزشمندی که داشت.
دو روز مانده به ماه شعبان با خواندنش آماده میشیم که به امید خدا استفاده کنیم از این ماه پربرکت . توی کتاب هم از آثار و برکات این ماه صحبت شده و روایتهایی که این ماه را جزو بهترین ماههایی
این کتاب واااقعا عالیه! واقعا عاالیه که این کتاب رو رایگان در اختیارمون گذاشتید. واااقعا ممنونیم!
کتاب مختصر و مفید
براستی که در ایّام زندگیتان نسیم هایی از پروردگارتان می باشد آگاه باشید که خود را در مسیر و معرض آن قرار دهید...
فوق العادست واقعا عالیه به همه پیشنهاد میکنم در آستانه و در طی ماه های رجب و شعبان و رمضان این مجموعه کتب رو مطالعه کنند تا انشالله بهره ای بیش از پیش از لحظات باشکوه ، نورانی و ملکوتی این
خیلی خوب بود ولی ای کاهش بیشتر متن عربی رو می اوردید مثلا متن خود دعای عربی موقع روئیت هلال ماه شعبان
عالی بود