دانلود رایگان کتاب بهرام سالکی بهرام سالکی

انتشارات:طاقچه
امتیاز:
۴.۲از ۵۰ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بهرام سالکی

بهرام سالکی، استاد هنرمند خطاط و شاعر معاصر است که خط بسیار خوش‌نمای کوفی را تکامل بخشیده و آن را از مهجوریتِ دشوارخوانی به مقبولیت خوش‌خوانی رسانده است. نزدیک به دو دهه از نگارش کُل مصحف شریف به خط کوفی ایرانی موسوم به «عقیق» به قلم ایشان می‌گذرد و تلاش عظیم انقلابی دیگر حضرت استاد در کتابت و تزیین سه مصحف شریف اعجازین دیگر موسوم به «ریحان» به خط فراموش شده‌ی ریحان «خاتم» به خط نسخ ابداعی و «جمیل» با آمیزه‌ی دو خط نسخ و ریحان کارنامه‌ای درخشان برای او ساخته است. از دیگر هنرهای استاد سالکی نقاشی است که نمونه‌های آن را در کتابت و مصورسازی بسیار بدیع و مبتکرانه‌ی او از «دیوان حافظ شیراز» می‌توان دید. از آثار دیگرش سرودن مثنوی عالی «گرگ نامه» است. اشعار بهرام سالکی در طاقچه برگرفته از وبگاه ادبی گنجور است: شبی ز روزن گیتی، گرت نظاره کنم به چشم عالمیان رازت آشکاره کنم چنان گداخت ز عشقت تنور ِ سینه‌ی من که داغ بر دل خورشید زین شراره کنم قبول «بار امانت» چه اشتباهی بود نکردم آنکه در این باره، استخاره کنم رسیده‌ام به مقامی ز لطف دولت عشق که ناز بر فلک و حکم بر ستاره کنم