کتاب یخ در جهنم
خواندن نظراتمعرفی کتاب یخ در جهنم
از متن کتاب:
«دختر جان، این کار حرفش یه جوره، کارش یه جور. اگه یه روز خانوم جون یا آقا جونت بفهمن کارت با کرامالکاتبینه. کم کمش اینه که دیگه نذارن درست رو هم بخونی و زود تا خبرش درز نکرده شوهرت بدن. تازه اگه دیگرون بفهمن که دیگه هیچ کس هم پیدا نمیشه بگیردت و میشی انگشتنمای خاص و عام.»
مریم در حالی که اشکهاش آرام از گوشه چشمش پایین میآمد گفت: «ولی من خیلی دوست دارم. واقعا دلم میخواد یاد بگیرم. همه تلاشم رو هم میکنم که هیچ کس بو نبره و اگرم بفهمن خودم راضیشون میکنم. قول میدم.»
رگ سرخی به تن بوم
پایان دو قرن سکوتامیرحسین حاتمی
تاریخ اساطیری ایرانعسکر بهرامی
مردان قدرت طلبروت بن گیات
هند باستاندان ناردو
آیا رهبران، رهبر زاده می شوند یا رهبری را فرا می گیرند؟مانفرد اف. ار. کتس د وریس
آفریقای قدیملوئیس مینکس
عصر وایکینگدیوید شفر
دوست دارم بخونمش اما قیمتش بالاست...🙁
انقدر تسلط نویسنده برداستان پردازی ومتن و البته آداب ورسوم قوی بود که واقعا احساس می کردی خاطره نویسی واقعیه می تونم بگم بعدا از کتاب های داستان بزرگ علوی این بهترین داستانی بود که توی سال های اخیر خوندم
داستان جالبی بود، داستان در زمان قاجار و تغییر حکومت به پهلوی میگذره. دختری که در زمان ممنوعیت خیلی کارها برای زنان، تابوها رو میشکنه و با یادگیری سواد، زبان خارجی و یادگرفتن ساز، به خیلی پیشرفتها میرسه که در
داستانی زیبا وروان،نویسنده با مهارت به تمام زوایای رسم ورسوم زندگی در زمانی که قهرمان داستان زندگی می کرده پرداخته ونثر ساده وروانش شما را وادار به همراهی میکند طوریکه دلتان نمیخواهد گوشی را کنار بگذارید ومشتاق اتفاقات بعدی هستید،امیدوارم
کی خوندیش؟ 😕
اسمش که جالبه