معرفی و دانلود کتاب باران + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب باران

رمان «بارن» نوشته زهرا حاجیان درباره دختری به نام نیره، عشق او و فرازو فرود زندگی‌اش و تحول روحی او است. نثر این داستان شعرگونه و دلنشین است. «من در کنار هم بودن را دوست داشتم. من تنهایی را نمی‌خواستم. از کودکی با آن خو نگرفته بودم. اما حالا هر وقت که پایم را به خلوتشان می‌گذاشتم با زهر زبانشان مرا از خود دور می‌کردند یا به بهانه‌ای تنهایم می‌گذاشتند تا راهم را بگیرم و بروم در همان چهار دیواری خودم، در همان دو اتاق، و وقتی ساعت‌ها تنها می‌ماندم. مرا متهم می‌کردند به گوشه‌گیری، انگار من خود، این راه را پیش گرفته بودم و هیچوقت نخواستند که بفهمند دلیل تنهایی‌ام را، چه حرف‌هایی که نشنیدم تک‌تک برگه‌های دفترم پر از غم و غصه است.‌ آن هم، از کسی که شاید روزی نزدیکترین دوستم بود. و این غم بزرگی است. و من از امروز به بعد سعی میکنم، خاطرات خوبم را بنویسم و به دنیا زیبا نگاه کنم.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابباران
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهزهرا حاجیان
انتشاراتنشر روزگار
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۰۲
فرمت کتابEPUB

کاربر حاجیان
۱۴۰۰/۱۱/۲۸

این کتاب در مورد زنی است که سختیهای زیادی کشیده و میخواهد به دخترانش یاد دهد تا آنها سختی‌ها را جدی نگیرند...خوب بود

بریده‌هایی از کتاب

چڪاوڪ
ببار باران، ببار. دلم را شستشو ده از عشق‌هایی که در آنها گم شده‌ام.