دانلود و خرید کتاب دور دنیا در هشتاد روز ژول ورن

معرفی کتاب دور دنیا در هشتاد روز

آقای «فیلاس فاگ» که شخصیت اصلی داستان است، به همراهی پیشکار وفادار خود «پاسپارتو» که تازه دو روز است نزد او استخدام شده، در نتیجه شرط بندی که با دوستان خود در باشگاه بازنشستگان «ریفرورم» دارد، تصمیم می‌گیرد به سفر دور دنیا برود. کسی راجع به گذشته و شغل او اطلاعاتی ندارد، تنها می‌دانند که او یک انگلیسی اصیل و سرمایه‌دار است و البته از نظر پلیس مظنون به سرقت از بانک. «دور دنیا در هشتاد روز» رمانی پرحادثه با زبان طنز که بهترین اثر «ژول ورن»، نویسنده مشهور فرانسوی محسوب می‌شود، که کتاب های بسیاری در سبک علمی-تخیلی نوشته است. کتاب‌های «ژول ورن» از نظر تعداد ترجمه در رتبه دوم جهان قرار دارد و تاکنون چندین فیلم با اقتباس از آثار او ساخته شده‌است. این کتاب با تصویرسازی‌هایی از این داستان برای نوجوانان منتشر شده است.
معرفی نویسنده
عکس ژول ورن
ژول ورن
فرانسوی | تولد ۱۸۲۸ - درگذشت ۱۹۰۵

ژول ورن با نام کامل ژول گابریل ورن، ۸ فوریه ۱۸۲۸ در نانت فرانسه به دنیا آمد. خانواده او وضع مالی خوبی داشتند. پدر ژول ورن دوست داشت پسرش در رشته حقوق تحصیل کند و البته که پسر به خواسته پدر احترام گذاشت. اما علاقه او به ادبیات، داستان و نمایشنامه‌نویسی به حدی زیاد بود که زندگی حرفه‌ای آینده او را شکل داد. او در آن دوران نمایشنامه‌های تراژدی می‌نوشت و این موضوع، سبب برانگیخته شدن مخالفت اعضای خانواده‌اش با او شده بود. آن‌ها از اینکه می‌دیدند او مطالبی غمگین می‌نویسد، ناراحت بودند.

همیشه تلاش کن
۱۴۰۰/۰۹/۰۷