معرفی و دانلود کتاب برنامه ریزی سفرهای هوایی؛ رویه و مقررات، محاسبه نرخ و معرفی بلیت (رشته مدیریت جهانگردی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب برنامه ریزی سفرهای هوایی؛ رویه و مقررات، محاسبه نرخ و معرفی بلیت (رشته مدیریت جهانگردی)

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
محسن سقائی

معرفی کتاب برنامه ریزی سفرهای هوایی؛ رویه و مقررات، محاسبه نرخ و معرفی بلیت (رشته مدیریت جهانگردی)

«برنامه ریزی سفرهای هوایی» نوشته محسن سقائی یکی از کتاب‌های انتشارات پیام نور برای تدریس در رشته مدیریت جهانگردی است که به شرح رویه و مقررات سفرهای هوایی، محاسبه نرخ سفرها و معرفی بلیت‌ها اختصاص دارد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب برنامه ریزی سفرهای هوایی؛ رویه و مقررات، محاسبه نرخ و معرفی بلیت (رشته مدیریت جهانگردی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببرنامه ریزی سفرهای هوایی؛ رویه و مقررات، محاسبه نرخ و معرفی بلیت (رشته مدیریت جهانگردی)
موضوعپیام نور
نویسندهمحسن سقائی
انتشاراتانتشارات دانشگاه پیام نور
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۵/۲۳
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه گروه مدیریت جهانگردی، رشته مدیریت

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مدیریت و برنامه ریزی فراغت
اصغر حیدری
آداب و فرهنگ سفر
طاهره شالچیان
تاریخ فرهنگ ایران ۱ (مدیریت جهانگردی)
صالح امین پور
مدیریت و برنامه‌ریزی سفر
اصغر حیدری
مطالعات تطبیقی سیاست‌های گردشگری
یزدان شیرمحمدی
آشنایی با موزه های جهانگردی (رشته هنر)
محسن حاجی سید جوادی
جغرافیای گردشگری (رشته مدیریت جهانگردی)
استیون ویلیامز
کتاب کار طلایی فارسی پنجم دبستان
ناهید زارع
توسعه گردشگری روستایی
محمدرضا رضوانی
نابغه‌ی جوان، گوارش (هضم)
کیت لنارد
به نقش گلیم
محمد محمودی نورآبادی
بازاریابی گردشگری
لس لامزدن
تاریخ فرهنگ ایران ۲ ( رشته مدیریت جهانگردی)
محمد شورمیج
پیشگیری از جرم از دیدگاه جرم‌شناسی