معرفی و دانلود کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید pdf + خلاصه رایگان

کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید

۳.۷(از ۱۳ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید

کتاب دوزبانه‌ی کم حجم و کاربردی «به رابطه زناشویی خود کمک کنید» نوشته کاس پری داترویچ سی قانون برای موفقیت در رابطه زناشویی بیان کرده که می‌توانند راهنمای شما برای بهبود روابط زناشویی‌ و عشقی‌تان باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب به رابطه زناشویی خود کمک کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببه رابطه زناشویی خود کمک کنید

۱۳۹۹/۰۱/۰۸

awliii bud

Shadi Karaien
۱۳۹۹/۰۱/۱۲

خیلی عااالی و موجز و مختصر!! حتما بخونین... 5 دقیقه هم وقت نمیگیره ولی کاربردیه 👧

Parnian
۱۴۰۴/۱۲/۱۴

کتابی ارزشمند و کوتاه با توصیه هایی متفاوت و جالب که خوندنش خالی از لطف نیست.

ماری
۱۴۰۳/۰۵/۰۵

کوتاه بود و می‌شد راحت خوندش. من نکات‌ش رو دوستش داشتم

مهدیه منیری
مطمئن نیستم.
۱۴۰۵/۰۲/۲۱

کتاب کوتاه با جملات کوتاه اما آموزنده. برخی جملات کتاب مثل چراغ تو سر آدم روشن میشه. کارکترای تصویری کتاب خیلی جای کار داشت تا خیلی زیباتر مفهوم جملات رو برسونه. ممنون از نویسنده محترم.

چرا مردان هم‌زمان فقط یک کار انجام‌ می‌دهند و زنان هرگز از صحبت کردن دست برنمی‌دارند!تصویر جلد کتاب چرا مردان هم‌زمان فقط یک کار انجام‌ می‌دهند و زنان هرگز از صحبت کردن دست برنمی‌دارند!
آلن پیز
راهنمای کامل زناشویی موفقتصویر جلد کتاب راهنمای کامل زناشویی موفق
جان گری
رازهای مدیریت اینستاگرام (شاهکار ادمینی)تصویر جلد کتاب رازهای مدیریت اینستاگرام (شاهکار ادمینی)
شهرزاد اعظمی
هنر و فن چهره شناسیتصویر جلد کتاب هنر و فن چهره شناسی
آلسکر آلسکرلی
تحولات فکری حوزه علمیه قمتصویر جلد کتاب تحولات فکری حوزه علمیه قم
مرجان برهانی
دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)تصویر جلد کتاب دایره‌المعارف جامع ماساژ (ماساژ درمانی)
سوزان مامفورد
باید و نبایدهای زناشویی زوجینتصویر جلد کتاب باید و نبایدهای زناشویی زوجین
مریم کهریزی
تغذیه ورزشی؛ جلد اولتصویر جلد کتاب تغذیه ورزشی؛ جلد اول
آسکر جوکندروب
شماره های تماس با قلب همسر (جلد دوم)تصویر جلد کتاب شماره های تماس با قلب همسر (جلد دوم)
جواد شادی
بهبود روابط زناشویی به زبان آدمی‍زادتصویر جلد کتاب صوتی بهبود روابط زناشویی به زبان آدمی‍زاد
پائولا هال
شخصیت‌شناسی مردان ایرانیتصویر جلد کتاب شخصیت‌شناسی مردان ایرانی
محمد خیرآبادی
رابطه‌ی جنسی، عشق و بیماری روانیتصویر جلد کتاب رابطه‌ی جنسی، عشق و بیماری روانی
استفانی بوهلر
نگرشی جامع به رضایت روابط زناشوییتصویر جلد کتاب نگرشی جامع به رضایت روابط زناشویی
سپیده ستار
آشنایی قبل از ازدواجتصویر جلد کتاب آشنایی قبل از ازدواج
ریچل گرین‌والد
رابطه زناشویی بدون اضطرابتصویر جلد کتاب رابطه زناشویی بدون اضطراب
جنیفر اسمیت
مردان از زبان زنان، زنان از زبان مردانتصویر جلد کتاب مردان از زبان زنان، زنان از زبان مردان
میرمجید خلخالی زاویه
اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرنتصویر جلد کتاب اتیکت : ۱۱۰ نکته بسیار کاربردی از آداب معاشرت مدرن
حسین شیرمحمدی
پویایی جنسی زنانتصویر جلد کتاب پویایی جنسی زنان